Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Betyr Legg en Slip-on Eksos mer hestekrefter?

En slip-on eksos er en direkte erstatning for en motorsykkel aksjer skjerf, og tilbyr forbedret styling og redusert vekt. Hvis riktig konstruert kan en slip-on eksos også gi en 1-5 hestekrefter økning av motorens ytelse. Formål

En slip-on skjerf fungerer på samme måte en aksje skjerf, dirigere de brukte avgassene bort fra rytteren som de kommer ut av motoren. Den største forskjellen er på banen gassene må følge når de kommer ut. En aksje lyddemper består av en rekke kamre og lydskjermer å redusere motorstøy og gassutslipp, som hindrer eksos flyt i prosessen. Den rettere flyte tilbys av en slip-on lyddemper gjør tilbrakte gasser å avslutte raskere, bidrar til å trekke en frisk kostnad av luft og drivstoff inn i motoren for å generere mer kraft.
Fordelene

Slip-on lyddempere, hvis designet for å maksimere eksos flyt, vil gi en subtil økning i motorsykkelens ytelse, med de fleste gevinster varierer mellom 1-5 ekstra hestekrefter. Redusert vekt, på grunn av mangel på baffles og kamre, bidrar også ytelsen ved å redusere motorsykkelens effekt til vekt forhold.

Misforståelse

Mange motorsyklister tror at en slip-on alene er nok til å skape mer hestekrefter. Imidlertid må luft og brensel inntaket økes for å kompensere for den plutselige økningen i eksos, som lener luft /brennstoffblandingen ved at for mye oksygen ut fra motoren. Hvis venstre som er, vil en mager tilstand skape et tap av makt, og overoppheting vil skje. Installere en high-flow luftfilter og en ettermarkedet bensininnsprøytning kontrolleren eller forgasser jet kit vil balansere luft /drivstoffblandingen og generere mer kraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107551.html

Previous:
Next:

motorsykler