Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke Olje på en Side Stand eller Upright Motorsykkel

En av de viktigste ferdigheter som enhver motorsyklist skal ha under beltet er evnen til å kontrollere nivået av motorens olje. Mens biler tilby det velkjente peilepinnen for å sjekke oljen, de fleste motorsykler er helt blottet for denne funksjonen. Harley-Davidson, det bør bemerkes, fremdeles bruker en peilepinnen på noen av sine modeller, men bruker det store flertallet av rasen en "sight glass", en rund glass visning port montert på siden av motoren for å indikere olje nivå og tilstand. Synet glass hastigheter oljen sjekk prosessen opp uten å bli skitten. Instruksjoner
en

Varm motorsykkelen sin driftstemperatur ved å starte motoren og la den gå i noen minutter. Alternativt kan du ta motorsykkelen for en kort tur. Dette vil varme oljen og la den flyte bedre, og gir deg en mer nøyaktig lesing.
2

Stopp motoren og parkere motorsykkelen på en plan overflate. Vri tenningsbryteren til "Off" posisjon og vipp motorsykkel på stativ sin.
3

Stå på høyre side av motorsykkelen og Crouch litt slik at du kan se høyre motor ( clutch) dekselet. Finn oljekontrollindikatoren på motoren ved å se rett under og til venstre for clutch cover for en runde port.
4

Reach opp og ta tak i høyre håndtak med høyre hånd og setet eller halen med venstre hånd. Opprettholde din posisjon og trekk motorsykkelen mot deg til motorsykkelen står loddrett. Hold motorsykkel i denne posisjonen og observere synet glass.
5

Vær oppmerksom på oljenivået som synet glasset er fylt. Et sett med merker på synet glass representerer motorens olje kapasitet toppmerket som angir høyeste motoren kan inneholde. Likeledes betegner den nedre merket et behov for olje. Optimalt bør oljenivået flyter bare mellom de to merkene. Hvis oljenivået er under nedre merke, tilsett mer olje langsomt inntil det er mellom de to merkene.
6

Opprettholde posisjonen din og sakte lavere motorsykkelen tilbake på støtten sin.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106712.html

Previous:
Next:

motorsykler