Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson Screamin Eagle Eksos Tips

Harley-Davidson er ledende i bransjen når det gjelder motorsykler. Den Screamin Eagle eksosanlegg er en lyddemper oppsett i eksos av en motorsykkel som gjør det mulig å imitere den aggressive lyden produsert av Harley-Davidson profesjonelle racing eksosanlegg for sine motorsykler. The Sound

En motorsykkel utstyrt med Screamin Eagle eksos kan høres ut som en sykkel på racerbanen selv når den ikke er i bevegelse. Den gode nyheten om disse eksos er at de er road-legal. De fleste ytelsesforbedringer har den ulempen av ikke å være road-legal til tross for den høye ytelsen de tilbyr. Den Screamin Eagle eksos kombinerer et stort innvendig volum med maksimal flyt baffles å oppnå den perfekte balansen nødvendig for brukbare resultater.
Spesifikasjoner

tips av Screaming Eagle eksos er laget av høyeste kvalitet stål som er forkrommet for å gi dem en fantastisk finish som vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet. Rørene for dette systemet er unike fra lager rør på grunn av sin større størrelse og kommer i en rekke former og kurver, med noen av dem har finnene som etterligner de av en fisk. Disse typer eksos kan passe ellers vanlige motorsykler, forbedre sin estetiske appell og gi dem eksos notere en kraftig racing maskin.
Installasjon

Disse slip -on skjerf kits normalt kreve bruk av ekstra skjerf klemmer. For å installere lyddemper, bør den gamle lyddemperen fjernes. Den Screamin Eagle skjerf skyves inn på eksosrøret og er festet den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110137.html

Previous:
Next:

motorsykler