Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Gear Oil i en 1992 Sportster

Mens de andre medlemmene av Harley-Davidson motorsykkel linjen utnytte egne væsker, Sportster er overføring og primære drivsystemer deler en felles smørende væske. Den primære, eller gear, olje som brukes av en 1992 Sportster reduserer skadelig friksjon og varme i grunnskolen og transmisjonen hindre for tidlig slitasje som det strøk enhetens interne bevegelige deler. Skifte væsken er regelmessig en enkel oppgave som bør gjøres hver gang du endrer motorolje, utvide jobben ved bare noen få minutter. Du trenger
Motorsykkel stå
bunnpanne
Stikknøkkel og stikkontakter
Shop håndklær
Phillips skrutrekker
trakt
1 qt. H /D Sport Trans primære væske
Vis flere instruksjoner
en

starte motorsykkelen og la den gå på tomgang i fem minutter, slik at overføring væske til å varme opp og utvide. Stopp motoren etter den primære væske har varmet og plassere motorsykkelen på et stativ for å støtte den i oppreist stilling.
2

Finn den primære væske bunnpluggen på bunnen bakre hjørnet av primære bolig. Plassere en bunnpannen under den primære bolig og fjerne pluggen med en pipenøkkel. Tillat primærfluidet kan tømmes helt. Fjerne eventuelle rester stede på tuppen av pluggen med en klut og erstatte sin O-ring før du setter det inn i den primære bolig.
3

Fjern clutch justering pluggen fra sentrum av den primære bolig, til med en stjerneskrutrekker skru de to boltene som fester pluggen. Ved hjelp av en trakt, helle opp til 1 qt. av frisk primærfluidet inn i det primære hus. Ideelt sett bør væskenivået være like under clutchen diafragma fjæren innenfor primærdelhuset. Fjern trakten og tørk vekk eventuelt søl primære væske med en klut. Sett inn clutch justering plugg inn den primære bolig og stramme alle boltene med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107181.html

Previous:
Next:

motorsykler