Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Fishtail Eksos Tips

Som en ettermarkedet alternativ, eksos tips bidra til å forbedre utseendet, men ikke ytelsen, av et kjøretøy. Motorsykkel eksos tips 'utseende skiller seg fra eksos tips som brukes på biler og lastebiler. På en motorsykkel, forblir hele eksosrøret vanligvis synlig, slik at eksos spissen trenger plass på røret helt å opprettholde et rent utseende. Küryakyn

Küryakyn fishtail eksos tips arbeid for Harley-Davidson touring motor eksos funnet på 1995-2010 Electra Glides, Tour Glideføtter og Road Kings, 1998-2009 Road Glir; og 2006-09 street Glides. Den Küryakyn fishtail har en retro, tilbakesteg stil, med en buet kutt og klemt sider å gå sammen med den vertikale teft. Du installerer tips å bruke en metall montering stroppen. Når riktig installert, kan du ikke se mount uten å komme ned til bakkenivå. Küryakyn selger tips gjennom sitt nettsted for ca $ 150 per september 2010.
Samson
p Med en klassisk fishtail vertikal teft, Samson eksos tips kommer i to forskjellige størrelser: en 1-tommers tips (del nr A-127) og en 2-tommers tips (del nr A-126). Måle størrelsen på eksosrøret før du bestiller. Tips kommer i en stål krom finish og Samson selger dem på sin hjemmeside for ca $ 100 hver.
Vance and Hines

Vance and Hines fishtail tips funksjon som en del av en hel slip-on montering, som erstatter hele eksosrøret med et nytt rør. Selv om mer involvert enn installasjonen av standard eksos tips, kan kjøretøyets eier installere en slip-on montering hjemme ved hjelp av felles husholdning verktøy, for eksempel en skiftenøkkel, skrutrekker og pipenøkkel. Den Vance and Hines fishtail slip-on (delenr. 16731) passer Harley-Davidson Touring modell år 1995 til 2008. Den Vance and Hines nettstedet vedlikeholder en liste over forhandlere som selger slip-on-systemet, som koster ca $ 480 per 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107720.html

Previous:
Next:

motorsykler