Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Min Oil in My 1998 Yamaha 650 V-Star

Endre V-Star olje som en del av en vanlig rutine er et sentralt element for å holde Yahama cruiser kjørbar stand. Dessverre er 1998 V-Star 650 er ikke utstyrt med en spin-on oljefilter, slik at eieren må delvis demontere motoren for å skifte ut filterelementet. Selv om dette kan høres komplisert, er motorens sidedekselet sikret med tre skruer som lett fjernes. Når sidedekselet er av, bytte av olje filter er ganske enkel, og vil ikke ta mer enn noen få minutter å utføre. Du trenger
Allen socket satt
pipenøkkel
Oil pan
SMØREOLJEFILTER
Butikk håndklær
trakt
3 qts. motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den gå på tomgang i fem minutter for å varme oljen. Dette vil hjelpe oljen renne helt. Stopp motoren etter fem minutter og slå av tenningen slås av.
2

inn en bunnpannen under motor og skru pluggen med en pipenøkkel. La oljen renne ut og sett tappepluggen når oljestrømmen har redusert til en tynn stråle.
3

Fjern den høyre motordeksel å få tilgang til oljefilterdekselet. Skru alle tre festeboltene fra den ytre motordekselet ved hjelp av en Allen kontakten og trekk dekselet bort fra motoren.
4

Skru de to skruene som fester oljefilterdekselet til motoren med en Allen socket og trekk oljefilterdekselet bort fra motoren. Trekke olje filterelementet ut fra motoren. Tørk bort eventuelt oljesøl med en klut
5

Sett inn et nytt oljefilter element inn i motoren og fest oljefilterdekselet. Fest dekselet ved å stramme begge festeboltene med en Allen socket. Installere den ytre motordekselet og stram alle tre bolter med en Allen socket.
6

Fjern oljepåfyllingslokket fra venstre side av motoren. Plasser en trakt inn i oljen filler og hell opp til 2,5 liter olje i motoren. Fjern trakten og tørk bort eventuelt oljesøl med en klut. Sett inn oljepåfyllingslokket.
7

Start motoren igjen og la den gå på tomgang i fem minutter for å varme opp ny olje. Stopp motoren etter fem minutter og hold V-Star oppreist. Sjekk gjeldende oljenivået gjennom synet glass på venstre side av motorsykkelen. Oljenivået skal være på eller nær midten av seglasset. Hell olje i motoren for å heve oljenivået ved behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107061.html

Previous:
Next:

motorsykler