Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Strøm Commander deksel Button Bruksinstruksjoner

Bruke en Power Commander bensininnsprøytning kontrolleren til å endre en motorsykkel drivstoff kurve ved lav, middels og høy rpm områder kan gjøre betydelige endringer i prestasjonene, økende og glatting kraftutfoldelse på veien. Disse endringene er vanligvis laget ved hjelp av spesiell programvare for å programmere Power Commander, men du kan også programmere dem manuelt ved hjelp av knappene på Power Commander overflateplate. Selv om disse knappene ikke gir et omfattende utvalg av alternativer, lar de deg til å gjøre nok for å finjustere en motorsykkel for å endre kjøreforhold. Du trenger
unbrakonøkkel (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet for å få tilgang Power Commander enhet, ved hjelp av setet utløsermekanismen eller ved unbolting setet med en umbraconøkkel.
2

Hold ned alle tre knappene på Power Commander overflateplate og slå motorsykkelens tenningen på. Slipp knappene når LED søylediagram på frontplaten lyser helt når.
3

Trykk på venstre knappen én gang for å velge low-range rpm drivstoff innstillinger. En enkelt LED bar lyser, betegner den aktuelle innstillingen nivå. Trykk på knappen én gang for å øke drivstoff kurve ved en bar. Hold knappen nede for å redusere drivstoff kurve ved en bar.
4

Trykk på midtknappen for å velge mellomtoner rpm drivstoff innstillinger eller Høyre-knappen for å velge high-range rpm fuel setting. Juster drivstoff kurve etter behov, etter samme metode som brukes til å justere low-range rpm drivstoff kurve.
5

Vent i 20 sekunder for å avslutte programmeringen funksjon uten å trykke på en av knappene. Grafen posisjon lyser på LED vil flyttes fra den aktuelle innstillingen til det laveste bar, noe som indikerer at programmeringen er avsluttet.
6

Slå tenningen av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108231.html

Previous:
Next:

motorsykler