Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Vask motorsykkelen på en bilvask på Lavtrykk

Et raskt søk gjennom en rekke motorsykkel-relaterte fora kan ofte få opp minst ett spørsmål vedrørende muligheten for å vaske en motorsykkel på en mynt-opererte bilvask. Bekymringen oppstår fra anleggenes bruk av høytrykks-vannslanger som negativt påvirker en motorsykkelens maling, sel og elektriske komponenter. Men de fleste bilvaskemaskiner tilbyr en lav-press vask innstilling som kan brukes til å forsiktig rense sykkelen uten frykt. Husk imidlertid at skade kan oppstå hvis du ikke er forsiktig med hvor du søker vannet. Du trenger
Mikrofiber vaske tøy
Chamois
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen langs siden av bilen vaske og la den kjøle seg ned i minst 15 minutter. Velg en tom parkeringsplass stall, hvis bilvask er opptatt, slik at andre bilister til å bruke bilvask bukter mens sykkelen kjøler. Skyv motorsykkelen inn i oppvask-bay, når det er avkjølt.
2

Sett vaskemaskinen til et lavtrykk vask setting. Rett spray tryllestav bort fra motorsykkelen og hold spray spaken til strømmen av vann endres fra en høytrykksspyler til en svak strøm.
3

Skyll motorsykkelen ned grundig med såpevann vann, unngå luften boksen, skjerf utsalgssteder og batterirommet.
4

Vask motorsykkel med såpevann microfiber vask klut, skylle kluten ofte å fjerne fanget skitt og rusk. Bruk en side-til-side bevegelse, i motsetning til en sirkulær bevegelse, for å unngå å forlate virvel merker i motorsykkelens maling.
5

Skyll motorsykkel, ved hjelp av et lavtrykk skyll innstilling. Igjen, ikke dirigere strømmen av vann på motorsykkelens luften boksen, skjerf utsalgssteder eller batterirommet. Vær ekstra nøye med å fjerne såpe fra motorsykkelens bremser og dekk.
6

Skyv motorsykkelen ut av oppvask-bay og inn i et skyggefullt område, dersom andre venter bak deg. Tørk motorsykkel med en tørr pusseskinn. Vær ekstra nøye med å fjerne vanndråper fra malte eller forkrommet flater og fra tennpluggene, hvis mulig.
7

Start motorsykkelen for å presse ut noe vann som kan ha kommet inn i lyddemperen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111683.html

Previous:
Next:

motorsykler