Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage Motorsykkel Fenders

Motorsykkel fendere brukes ofte for å endre utseendet på sykkelen for et mer attraktivt utseende. MC-entusiaster vil kanskje endre utseendet på fender for en mer personlig følelse eller erstatte en gammel og brukt fender med en nyere lette fender. Ulykker kan også sprekke og skade en fender som kan føre til en full erstatning. Selv fendere kan kjøpes, kan du bygge din egen motorsykkel fender å erstatte en eksisterende fender med en nyere, mer elegant en. Med bruk av en eksisterende fender, kan du tilpasse din sykkel for et personlig utseende. Du trenger
Fender
Degreaser
Body filler
Sandpapir
Gel coat
Glassfiber harpiks
Glassfiber klut
Pensler
Plast sparkel
Kniv
Primer
Paint
Drill
Vis flere instruksjoner
en

Skaff en eksisterende brukt fender som en fra en bilopphugging som kan oppnås for en lav kostnad. Fender trenger ikke å være i mint condition.
2

Rengjør brukt fender med en klut og avfetting løsning for å fjerne skitt og olje fra overflaten som kan være skadelig for å skape en ny fender. Bruk en sparkel for å fylle eventuelle ujevnheter på overflaten av det brukte fender. La sparkelen tørke og sand de fylte områder glatt med middels sandpapir.
3

Dekk fender med et lag med gelcoat. Pensle overflaten av fender grundig og la det stå til den er tørr.
4

Forbered nok glassfiber harpiks blanding å dekke overflaten av den brukte fender i henhold til produsentens instruksjoner. Plasser glassfiber klut på fender. Lay nok stoff til å dekke hele overflaten og har en 2-tommers overheng på hver kant av fenderen. Påfør harpiks å dekke glassfiber klut med en pensel. Begynn på midten og jobbe mot sentrum for å mette klut.
5

Påfør et andre glassfiber klut over den opprinnelige laget. Gjør dette til en litt lengre enn den første. Mett glassfiber duk ved å bruke glassfiber harpiks over duken med en pensel. Gjenta fremgangsmåten for å lage en totalt fire glassfiber klut lag.
6

Fjern overflødig resin og luftbobler fra glassfiber klut med en plast sparkel. Glatt kluten med kniven og la glassfiber harpiks å kurere.
7

Fjern glassfiber mold fra fender ved å trekke den av. Test fender mot motorsykkelen din for størrelse og innredning. Skjær av overflødig glassfiber klut.
8

Wet sand filteret med sandpapir og vann til utvendig og kanter av fender er glatt.
9

Velg ønsket maling og primer som samsvarer med maling. Prime glassfiber fender og la primer for å stille til den er tørr. Påfør to til tre strøk med maling til fender og la malingen tørke.
10

Drill montering hull i fender hvor det er plassert på motorsykkelen. Installere fender på motorsykkelen.
11

Gjenta fremgangsmåten i trinn 1 til 10 for å opprette flere fendere for ulike motorsykkel modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110724.html

Previous:
Next:

motorsykler