Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke en Power Ball på motorsykkel Wheels

The Meguiar makt ball har blitt en velsignelse for motorsyklister, low-rider entusiaster og bilbransjen detalj fagfolk fordi alt på en gang gjør jobben med rengjøring og polering felger både enkel og rask. Der en gang rengjøring eiker ment å kutte en T-skjorte i filler og sitter i timevis polering, har makt ball laget ork en som kan enkelt gjøres på noen få minutter. Du trenger selg Electric drill
Metal polish krem ​​
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på sin side stativ eller senter stativ, hvis montert. Fjerne skitt eller tjære på motorsykkelens hjul før du forsøker å polere krom.
2

Fjern kraften ballen ut av emballasjen. Sett metallskaftet inn i chucken av elektrisk drill. Dypp kraften ballen i metall polish krem, er forsiktig med å ikke legge for mye på, som en liten mengde vil gjøre samme jobb med mindre søl.
3

Stikk ballen mellom eiker i hjulet og utløse elektrisk drill makt sakte. For mye makt på avtrekkeren vil føre til at skum pads av kraften ball å skille, potensielt forårsake skade på hjulet som chucken kan deretter kontakte krom.
4

Polsk rattet og eiker mens makt ball roterer på elektrisk drill, sette moderat press på puten.
5

Fjern overflødig polish med en ren fille, er forsiktig med å tørke av overflødig polish ut av dekkene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110723.html

Previous:
Next:

motorsykler