Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik kontrollerer Motor Oil nivå i en Kawasaki Lakota 300

All Terrain Vehicles er vanligvis spesialbygd for enten jobb eller fritid. Kawasaki Lakota 300 fyller behovet for en hardt arbeidende, men moro, ATV. Kan skilte med en 300 cc motor, sporty karosseri, og et robust chassis, er Lakota en jack-of-all-trades som er like hjemme på ranchen eller på stier. Men å holde Lakota godt vedlikeholdt er nøkkelen til et langt og lykkelig forhold, og starter med regelmessige olje nivå kontroller for å sikre at motoren får smøring den trenger for å fungere ordentlig. Kawasaki har innarbeidet en oljekontrollindikatoren inn i motoren. Du trenger
Motor olje
Håndpumpe
Vis flere instruksjoner
en

Vri ATV tenningen og starte motoren. La oljen varmes opp ved å la den løpe i tre til fem minutter. Stopp motoren når oljen er varmet og slå av tenningen. Oljen vil utvide litt når det varmes, noe som gir en nøyaktig indikasjon av motorens oljenivå.
2

Crouch ned litt til høyre for ATV og finn oljekontrollindikatoren på motoren. Synet glass er plassert rett under den bakre bremsepedalen på motorens høyre side veivhusdekselet.
3

Vær oppmerksom på oljenivået i oljekontrollindikatoren i forhold til merkene trykt på det øvre og nedre parti av oljen seglasset. Disse merkene representerer motorens totale olje-kapasitet, med den øvre merke som angir den maksimale oljemengde og det nedre merke som angir at oljen er nesten utladet. For best resultat bør oljenivået ligge midt mellom begge merkene.
4

Fjern oljepåfyllingslokket fra høyre veivhusdekselet. Tilsett langsomt olje inn gjennom påfyllskruen å heve oljenivået til midten av oljen seglasset. Tapp overskytende olje ved hjelp av en manuell pumpe for å senke oljenivået til midten av oljen seglasset. Sett på oljepåfyllingslokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107024.html

Previous:
Next:

motorsykler