Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1985 Yamaha Maxim History

Yamaha Corp er kjent verden over for sport og fritidsaktiviteter kjøretøy, inkludert motorsykler. Yamaha opprinnelig startet som et piano produksjonsselskap, og sin ekspertise med metallegeringer førte naturligvis til å skape motoriserte kjøretøy. Historie

første Yamaha motorsykler ble bygget i 1955. Etter 30 år med produksjon av motorsykler som var mest for racing og motocross, introduserte Yamaha den XV700 Maxim. Motorsykkel hadde noen unike egenskaper, som for eksempel kommer i en rekke farger (de fleste sykler, med mindre tilpasset malt, var bare tilgjengelig i svart i løpet av denne tiden).
Egenskaper
< p> Den Yamaha XJ750 var den opprinnelige 1985-modellen av Maxim som ble eksportert til USA. Det ble klassifisert som en tilpasset cruiser og var utstyrt med en twin firetakts 700cc motor. Toppfarten var 135 km /h, og det kunne akselerere 0-62 mph i tre sekunder.
Amerikanske Competition

I 1985 møtte Yamaha en interessant utfordre om en amerikansk handelsblokade. Drivstoffeffektivitet hadde gjort motorsykkel markedet ganske innbringende for mange selskaper, men ett unntak var Harley-Davidson. De store (og tørste) sykler produsert av det amerikanske selskapet ikke kunne konkurrere i drivstoff-effektivitet med mindre sykler fra Japan. Reagan-administrasjonen bøyde seg for press fra Harley-Davidson til å innkreve en handelsblokade mot importerte motorsykler som hadde mer enn en 700cc motor. Yamaha svarte med nedbemanning XJ750 til XJ700 til snevert unngå Maxim være underlagt embargo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109149.html

Previous:
Next:

motorsykler