Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre motorsykkel dekk på en KLR 650

Kawasaki KLR 650 gir nok strøm til å overleve de fleste mindre dual-sport motorsykler. Med den unike sett av miljøene som KLR 650 er utsatt for, må en passende dekk kunne takle hastigheter reiste på asfalterte veier samtidig som det gir nok grep på skitt og grus. Sluttresultatet av ridning på enten overflaten reduseres dekkenes levetid forårsaket av slitasje. Du trenger
Tenger
Breaker bar
Wrench satt
Motorsykkel stativ
gummihammer
Treblokker
Valve kjerne verktøy
Tire strykejern
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
Rear Tire
en

Fjern splinten fra bakakselen. Tang og rette ut pin ben og trekke stiften ut av akselen. Løsne bakakselen mutteren med en breaker bar, ikke fjern mutteren på dette tidspunktet. Løsne de to mutterne på begge kjeden justerbar med en skiftenøkkel.
2

Hev bak på motorsykkelen opp fra bakken ved hjelp av en motorsykkel stand. Skyv bakhjulet forover for å løsne kjeden. Trekk kjettingen ut av bakre tannhjul.
3

Fjern bakakselen mutteren helt. Trykk på akselen ut av swing arm med en gummihammer.
4

Nedre hjulet til bakken og trekke ut avstandsstykkene og skiver fra begge sider av hjulet.

Tire Wheel
5

Løsne og fjern den fremre bremseklosser er bolter med en breaker bar. Skyv bøylen ut av gaffelen og hjulets bremse rotoren. Suspendere bøylen fra gaffelen eller rammen med en strikk ledningen. Løsne den fremre aksel mutteren med en breaker bar, men ikke ta det på dette tidspunktet.
6

Løft forhjulet ut av bakken med en motorsykkel stand. Skru forakselen mutter og trykk akselen ut av gaffelen med en gummihammer.
7

Nedre hjulet til bakken og fjerne eventuelle avstandsstykker eller skiver.

Dekkskifte
8

Lay rattet, rotor opp, på et par treklosser. Ved hjelp av et kjerne-verktøyet, fjerner ventilstammen kjerne og tillate røret å deflatere. Skyv dekk ned og bort fra kanten av hjulet for å lage mellomrom.
9

Sett et dekk jern inn i gapet og trykk den godt ned for å strekke en del av dekket over kanten av hjulet. Hold dekk jern på plass og sette inn en annen dekk jern mellom dekk og hjulet. Trykk ned igjen for å strekke en annen del av dekket over rattet.
10

Fjern andre dekk jern og plassere det lenger ned på hjulet og trykke ned. Fortsette å arbeide over dekket inntil hele øvre kant av dekket er fjernet.
11

Trekk det indre røret ut av dekket og trekke den gjenværende kant av dekket til den øvre kant av hjulet. Stå hjulet opp på høykant og slip et dekk jern gjennom sentrum av hjulets felg og under den gjenværende kant av dekket.
12

Hook spissen av dekk jern over ytterkanten av hjulet. Holde hjulet mellom knærne og trekk dekk jern oppover til pop gjenværende kanten av dekket ut av felgen.
13

Lay rattet på sin side på treklosser. Sett den nedre kant av det nye dekket over den øvre kanten av hjulet. Trykk hardt ned på dekk for å tvinge den nedre kanten på felgen.
14

Sett ventilen stammen kjernen inn i røret. Pump luft i slangen nok for røret for å holde sin form og skyv den inn i delvis montert dekk. Juster ventilen stammen med hullet i hjulet er rim og presse det gjennom. Trykk på dekket nedover for å bringe den gjenværende kant av dekket nærmere hjulets øvre kant.
15

Monter gjenværende kanten på dekket med en dekk jern, hekte dekkets strykejernets spiss mellom dekket og kanten av hjulet og Levering det på felgen. Arbeid rundt hjulet til dekket er helt på plass. Pump luft i slangen til 40 pounds per kvadrattomme å sette dekkets bead, angitt med to distinkte spretter. Tømme røret helt. Blåses opp røret til ønsket dekktrykk.
16

Sett hjulet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107005.html

Previous:
Next:

motorsykler