Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1986 Suzuki Quadracer Specs

The quadracer er en tre-eller fire hjul sykkel, ligner på en motorsykkel, som reiser på lavt trykk dekk og er egnet for off-road reise. I 1986 introduserte Suzuki verden til sin all terrain vehicle, kjent som Suzuki Quadracer. 1988 Suzuki Quadracer ble kjent som "Quadzill, en" og i henhold til motorsykkel eksperter, var det en av de raskeste ATV er på markedet. Den quadracer ble avviklet i 1990. Motoren

Quadracer motoren er en totaktsmotor som var væskekjølt og hadde en manuell clutch. Overføringen var fem-eller sekstrinns. Noen Suzuki Quadracer modeller har revers, inkludert 1986 Suzuki quad. Den Suzuki Quad har en 250cc totaktsmotor. Denne type motor krever at gass som skal blandes med to-takts olje i et forhold på 50 til 1. Den girolje brukte var 10W40. Suzuki Quad omtalt Suzuki automatiske eksos timing kontroll (AETC) system, uavhengig forhjulsoppheng og trippel hydrauliske skivebremser. Motoren startes ved et spark starter, som er plassert på siden av kjøretøyet. 1986 Suzuki Quad har en tre-liters bensintank.
The Body

1986 Suzuki Quad er 43 inches høy, 75 inches i lengde og 47 inches bred. Den har en bakkeklaring på fem inches. Akselavstanden er 50 inches fra forhjulsakselen til bakakselen. Den er utstyrt med aerodynamisk utformede fendere og en frontlys på forsiden. Setet er en T-type som støtter fullt rytteren, spesielt når forhandling svinger. Suzuki quadracer veier ca 350 pounds.
The Wheels

1986 Suzuki Quadracer er utstyrt med en 50-tommers bred akselavstand, fra foran til bak aksel. Bremsesystemet omtalt trippel hydrauliske plater og et enkelt stempel caliper. Forhjul er AT25 x 8-12 slangeløse og bakhjulene er AT25 x 10-12 slangeløse. Dekkene er laget for søle eller snø, felt og streame.
Sjokk

forandringer på 1986 Suzuki Quad er laget for ytelse og kraft. De bakre støtdempere er laget spesielt for Quadracer av Showa. De bakre sjokk kan bygges opp igjen. De fremre støtdempere kan ikke bli gjenoppbygd, men de kan modifiseres for ytelse. Frekvensen av stigende suspensjon, aluminium arm swing, 21-trinns kompresjonsdemping og 26-veis rebound justeringer vil holde rytteren fra spretter rundt overdrevet mens du kjører.
Pris

Den 1986 Suzuki quadracer ble priset til $ 3800. Det var ikke mange tilgjengelige alternativer, men valget av dekktyper ville øke kostnadene litt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108629.html

Previous:
Next:

motorsykler