Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan løfte en Gold Wing

Alles motorsykkel faller av stativet minst én gang. Selv om det er mer enn litt pinlig, hva kan bli enda mer pinlig er å måtte be om hjelp til å heve en Honda Gold Wing av fortau. Hondas ingeniører tok heft av Gold Wing i betraktning, imidlertid, og plassert så mye vekt som de kunne under nivået av akslene. Resultatet er en motorsykkel som kan løftes av praktisk talt hvem som helst, så lenge du utfører bevegelsen riktig. Instruksjoner
en

stå øverst side av motorsykkelen. Du vil ikke være i stand til å løfte Honda Gold Wing ved å trekke den, og du kan ikke bare ta tak i håndtakene og trekk den opp. Du må bruke din ben styrke. Skift motorsykkelen i gir hvis den er i nøytral for å forhindre at den ruller.
2

Stå med bak din mot førersetet og knærne bøyd. Ta tak foran bremsehendelen og håndtaket bar med den ene hånden, og ta tak i baksetet rail med den andre hånden. Hold ryggen rett under hele løftet.
3

Force kroppsvekten mot førersetet samtidig oppkvikkende dine skuldre og rygg. Du vil føle Gold Wing begynner å stige. Som det er løftet over på dens dekk, vil det bli lettere ettersom tyngdepunktet blir returnert til den kjørestilling. Vær forsiktig så du ikke overløft når det blir lysere og kaste Gold Wing over til den andre siden.
4

Plasser motorsykkelen på et flatt, hardt underlag, og deretter plassere den på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111397.html

Previous:
Next:

motorsykler