Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Gold Wing Strømuttak Options

Motorsykler har vanligvis ikke lightere som biler. Lightere trekker DC strøm fra batteriet. De brukes til å drive et begrenset antall elementer som kan gjøre bruk av likestrøm. Fordi Hondas Goldwing, eller "GL", er et slikt utilitaristisk langdistanse touring sykkel, er det behov for ekstra strømforsyning vanlig, så det er en rekke produsenter som lager produkter for å utstyre Goldwing med en rekke stikkontakt alternativer. Enkelt sigarettenner Plugger

Forskjellige produsenter gjør én sigarettenner plugger. De mest grunnleggende enhetene kan være manuelt skjøtes inn en Goldwing ledningsnett. Mange modeller har en snap-kontakten til å snøre inn i sele. Noen krever et hull som skal skjæres i kroppen arbeid å passe pluggen, andre er tilpasset erstatning paneler som skal monteres i en bestemt del av Goldwing
Multi-sigarettenner plugger
p Som med enkle plugger, er det en rekke stedsspesifikke design med to eller flere lettere plugger. Noen kommer med sine egne erstatning paneler, andre er beregnet på å installeres i tilpassede hull, tilpasset plassert og installert. Disse vanligvis kommer i en kit og knepper inn i Goldwing ledningsnett.
Innebygget DC Outlets

Enda en type panel har en innebygd AC inverter og utløp. Dette betyr at du kan koble omtrent alt inn Goldwing din at du hadde strøm i hjemmet ditt. Særlig vanlige elektronikk som brukes i denne type program for Goldwings er mobiltelefon ladere, GPS-navigasjonssystemer, MP3-spillere og mobile dataenheter.
Separat AC Inverters

AC Inverters har blitt vanlig og veldig billig --- $ 30 eller mindre som i 2011. De er ikke spesifikke for Goldwings men plugg inn i en standard sigarettenner. Med ett eller flere egendefinerte-installert lightere og en eller flere AC vekselrettere, blir hvert lettere av Goldwing din til et vanlig strømuttak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110631.html

Previous:
Next:

motorsykler