Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer motovation Frame Sliders på en Kawasaki Z1000

Motorsykkel ramme glidere er den klart billigste og enkleste måten å beskytte investeringen din. Når riktig installert, kan disse enkle enheter i stor grad redusere den generelle skader under den uheldige hendelsen av en lav-side eller velter. Kvaliteten på materialene som brukes, estetikk og kvalitet på utførelse bør vurderes når du velger den rette rammen slider for sykkelen din. De fleste kvalitet ramme glidere er laget av nylon for energiopptak med aluminium innlegg for styrking av festepunktene. Motovation ramme glidere bruker en proprietær nylon som tillater dem å gli og skrubbe av hastighet og samtidig beskytte viktige komponenter i sykkelen. Du trenger
motovation Frame Slider Kit (FSK10R) Side 8 mm unbrakonøkkel
Tråd locker (medium styrke)
Momentnøkkel (valgfritt)
Vis flere instruksjoner

en

La motorsykkelen kult å sikre at du arbeider med en kul motor.
2

Fjern venstre øvre motor bolt der glideren vil bli montert.

3

Sett den medfølgende kortere bolt gjennom den medfølgende vaskemaskin, og deretter inn til venstre slider (lengste av de to glidere). Påfør medium styrke tråd locker på gjengene på glideren bolt.
4

Sett inn bolten og skyve inn i venstre side motor hull der aksjen bolten ble fjernet. Stram rammen slider bolt med en 8 mm unbrakonøkkel eller momentnøkkel for å matche den opprinnelige produsentens dreiemomenttrinn. Referer til manualen for riktig dreiemoment spesifikasjoner.
5

Fjern høyre øvre motor bolt der glideren vil bli montert.
6

Sett den medfølgende lengre bolt gjennom den medfølgende vaskemaskin, og deretter inn i høyre slider (korteste av de to glidere). Påfør medium styrke tråd locker på gjengene på glideren bolt.
7

Sett inn bolten og skyve inn i høyre motor hull der aksjen bolten ble fjernet. Stram rammen slider bolt med en 8 mm unbrakonøkkel eller momentnøkkel for å matche de opprinnelige produsenter dreiemomenttrinn. Igjen, se manualen for riktig dreiemoment spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110630.html

Previous:
Next:

motorsykler