Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Yamaha 2006 Road Star 1700

Olje endringene er en av de viktigste trinnene i å opprettholde en motorsykkel, men er også en av de enkleste å oppnå for de fleste motorsyklister. Endre 2006 Yamaha Road Star 1700 olje innebærer drenering av olje og bytte av olje filter før du etterfyller motorsykkel oljetank med frisk olje. Du trenger ikke spesialiserte verktøy for jobben, men du bør være kjent med plasseringen av motorsykkelens peilepinnen under rytterens sete og begge oljetappepluggene under motoren. Du trenger
Tenningsnøkkel
Jack
17 mm socket
Stikknøkkel
Bunnplugger tetningslistene
Momentnøkkel
Drensvannsoppsamler
Cap-type oljefilter skiftenøkkel
Deler rengjøringsspray
Butikk håndkle
oljefilter
4 liter, 20W40 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Varm motorsykkelens motor og oljeforsyning. Start motoren med motorsykkel parkert på sin side stå. La motoren gå på tomgang i tre minutter, så stopper motoren.
2

Vri tenningsnøkkelen mot klokken fra Off for å låse opp rytterens sete. Løft fronten av setet opp og trekk det mot gasstanken før du kan fjerne den helt. Skru peilepinnen, som ligger nær høyre sete rail.
3

Løft Road Star ut av sin side stå og hold den i oppreist stilling med en jekk plassert under motorsykkelens ramme.
4

Skru dreneringspluggene fra motoren veivhuset og oljetank, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Veivhuset oljetappeplugg ligger under fremre venstre hjørne av motoren i nærheten av oljefilteret. Oljetanken bunnpluggen ligger under motorsykkelens overføring, nær den bakre støtdemper. Tapp oljen fra begge steder i et avløp pan.
5

Rengjør både dreneringspluggene med en klut, og deretter inspisere både tappeplugg pakning for skader. Bytt pakningene om de er revet eller skadet. Skru tappepluggene inn motorveivhuset og oljetanken for hånd. Stram både dreneringspluggene til 31 fot-pounds, ved hjelp av en 17 mm pipe og en momentnøkkel.
6

Flytt renne pannen under oljefilteret på forsiden venstre hjørne av motoren. Skru av oljefilteret fra braketten, med en cap-type olje filter skiftenøkkel. Sett oljefilteret inn din dreneringspannen og la eventuelle gjenværende olje renne fra motoren. Rengjør oljefilter brakett og dens indre flens med deler rengjøring spray, tørk av med en klut.
7

Smør det nye oljefilteret O-ring med 20W40 motorolje, deretter skru olje filtrere bort oljefilteret braketten for hånd. Stram oljefilteret til 12 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en cap-type olje filter skiftenøkkel.
8

Plasser en trakt inn i oljetanken filler halsen, nær høyre sete rail. Fyll oljetanken med 4 liter 20W40 motorolje. Fjern trakten og skru peilepinnen på plass for hånd.
9

Senk motorsykkel fra jack og parkere den på sin side stå. Start motoren og la den gå på tomgang i tre minutter, så la den avkjøles i 10 minutter. Skru ut peilepinnen og tørk den ren med en klut. Sett peilepinnen inn i oljetanken til sine tråder hviler på oljetanken filler halsen. Trekk peilepinnen og ta oppmerksom på oljenivået i forhold til Full og Add merker trykt inn peilepinnen. Tilsett mer olje i små mengder, hvis oljenivået er under Add linje. Skru peilepinnen på plass, hvis oljenivået er mellom begge merkene.
10

Skyv kroker under baksiden av rytterens sete i setet skinnens spor. Senk foran setet på setet låsemekanisme, skyv ned til setet låsen klikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111107.html

Previous:
Next:

motorsykler