Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du monterer en Skrap Bar på en ZX6R

Skrap barer er populære tilbehør blant ZX6R ryttere som utfører stil triks som inkluderer bakhjul stands. De bar strekker seg fra baksiden av sykkelen - hindrer motorsykkel fra heve utover loddrett og går bakover. I tillegg til sikkerhet, en riktig montert en skrape bar legger stabilitet til sykkelens sub-frame. Montering av en firkantet eller rund skrape bar på Kawasaki ZX6R er ikke vanskelig. Jobben krever typiske håndverktøy og en gjennomsnittlig grad av mekanisk sikkerhet. Monter en skrape bar på ZX6R din og utføre hjulet står med tillit. Du trenger
Skrap bar
Metric sekskantnøkkel
metriske stikkontakter og skralle
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

Løsne og fjern sekskantskruer bolter på hver side av rytterens sete med en beregning sekskantnøkkel. Setet løftes setet dempere på øvre rammerør på sykkelen, og sett det til side.
2

Fjern sekskantskruer bolter på høyre og venstre side-deksler, over foten pinnene . Ta av dekslene, og lagre boltene.
3

Reach under bakskjermen, og koble baklys og slå signal kabeltilkoblere fra lyset og hver sving signal. Tillate ledningene til hvile på toppen av bakdekket, for nå.
4

Løsne og fjern bakskjermer /kåpe bolter på hver side av rammen, med en beregning socket og skralle. Løft fender /kåpe og lett montering av intakt. Det er ikke nødvendig å fjerne hver for seg.
5

Bruk en stor metriske socket og skralle å fjerne sub-frame bolter på høyre og venstre side av øvre rammerør, over bakhjulet. Redd bolter, muttere og låseskiver.
Installasjon
6

Plasser skrape linjen over bakhjulet, så hakkene i forover ender av baren passe over hver ende av hoved svingarm stang foran bakhjulet. Juster bolt havner nær termin endene av skrape bar med festene, hvor sub-frame bolter ble fjernet.
7

Fest frem ender til fundamentet ved hjelp av lagrede bolter, muttere og lås skiver. Stram boltene akkurat nok slik at baren forblir suspendert over bakhjulet, men kan flyttes opp eller ned.
8

Lift eller senke baksiden av skrape bar, som nødvendig, helt til bolten porter på hver side på linje med festene hvor bakskjermer /kåpe bolter ble fjernet. Sett de lagrede kåpe bolter inn i portene midlertidig, for å holde linjen i posisjon. Stram de store sub-frame boltene sikkert.
9

Fjern de midlertidige kåpe bolter. Plasser fender /kåpe på plass over skrape bar. Juster bolt porter på hver side. Fest fender /kåpe ved hjelp av lagrede bolter. Stram hver bolt sikkert.
10

Koble til baklys og slå signal ledninger på undersiden av bakskjermen. Fest sidedekslene med de lagrede bolter. Plasser setet på motorsykkelen, og justere setet dempere på undersiden. Sett inn og stram de lagrede sekskantskruer bolter på hver side av setet sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111525.html

Previous:
Next:

motorsykler