Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en WA55 Carb på et KT100

KT100 totaktsmotorer finnes på mange Yamaha quad karts motta drivstoff induksjon fra en Walbaro WA55 forgasseren. Forgasseren er montert på baksiden av sylindertoppen over motoren tilfelle og er utformet for totaktsbenzin blandinger. Installasjonen er relativt enkelt for den gjennomsnittlige gjør-det-selv-mekaniker. Når erstatter en eksisterende forgasser, følg prosedyrene i kart tjeneste manuell og fjerne de utpekte eksterne komponenter for å gi fri tilgang. Ellers få en manifold pakning og organisere håndverktøy å installere en WA55 carb på et KT100 motor. Du trenger
Manifold pakning
Metric sekskantnøkkel
3/4-inch slangeklemme
skrutrekker
Metric fastnøkkel
Vis mer Instruksjoner
Vedlegg
en

Identifiser innside av forgasseren av det flate, bearbeidede overflaten og store inntak port. Sett den medfølgende sekskantskruer boltene inn i hullene på hvert hjørne på den ytre forsiden av forgasseren. Skyv hodene på boltene mot ansiktet av carb slik at endene stikker ut fra den maskinerte overflaten.
2

Juster skruehullene i pakningen med endene av boltene. Skyv pakningen på boltene og flatt mot den maskinerte overflate av forgasseren.
3

posisjon den maskinerte overflate av forgasseren ved inntaksmanifold på topplokket, slik at drivstoffet linje fitting på toppen av carb er opp i stedet for til den ene siden eller ned.
4

Skyv carb mot manifold og hold det på plass med en hånd. Dette tvinger hodene på boltene ut, og gir et grep.
5

Tråd boltene til manifolden for hånd for å sikre gjengene er ikke krysset. Stram boltene i en krysser mønster med en beregning sekskantnøkkel.
Tilkoblinger
6

Identifiser drivstoff linje som kobles til porten som er merket "Out" på bensinpumpen . Skyv en 3/4-inch slangeklemme på den åpne enden av linjen. Skyv den åpne enden på den koniske drivstoffledningen montering på toppen av forgasseren for hånd. Skyv klemmen mot torget stopp på beslaget og skru det fast med en skrutrekker eller muttertrekker.
7

Grip den svarte gassvaieren casing nær enden av kabelen med én hånd. Drei regulatoren tilkobling ved enden av foringsrøret mot klokken med en mm fastnøkkel til å slakke strandet stål indre vaieren.
8

Skyv den eksponerte delen av den indre vaieren inn i sporet på ytre ende av den sirkulære gassen trekkstengene på forgasseren, slik at ballen stopper ved enden av kabelen er vendt nedover. Trekk kabelen oppover til ballen stopper passer i fordypningen i bunnen av sporet.
9

Hold ballen stopper på plass mot bunnen av sammenhengen med tuppen av en finger eller tommel. Stram justeringsskruen med klokken med skiftenøkkelen til den sitter mot oversiden av sammenhengen. Dette er en foreløpig innstilling som du justere når motoren går på tomgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111526.html

Previous:
Next:

motorsykler