Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Saddle Bags

En motorsykkel saddlebag er en lagringsplass-bag tilbehør festet til motorsykkelen på en eller annen måte. Mens det er mange typer saltaske, kaste mer enn vesker pleier å være enklest å installere, fordi de passer på de fleste motorsykler og vanligvis ikke krever ytterligere boring eller modifikasjon til motorsykkelen, som noen poser gjøre. Husk at motorsykler kommer i alle forskjellige former og størrelser, og så gjør saltasker, sikre at du kjøper en kjent for å passe din motorsykkel. Du trenger
Throw-over saddlebag
skrutrekker
Motorsykkel instruksjonsboken
Permanent markør
Drill (muligens)
Vis flere instruksjoner
1

Bla gjennom motorsykkelen brukerveiledningen for informasjon om hvordan du fjerner setet og følg instruksjonene. Ellers se etter skruene rundt kanten av setet og skru dem hvis du ikke har din manual. Hvis du fremdeles har problemer med å fjerne setet, kan du søke på Internett for din sykkelens sete fjerning.
2

snøre saddlebag åk, den delen som går under setet. Med åket snørte og nå utvides, plasserer saddlebag hvor du ønsker å installere den. Overlappe åk på seg selv og skissere hvor åk overlapper seg selv og eventuelle av sykkelen sin hardware med en markør. |
3

Lay posene flate med åket på et stykke av tre eller andre hevet , flatt underlag. Linje merker opp med hverandre og sørge for at hullene på åk linjen opp også. Mens de vanligvis vil, må du kanskje å bore om lag seks hull gjennom hver del av åket for å få lined-up hull.
4

Plasser posen tilbake på motorsykkelen i ønsket posisjon og fest setet på sykkelen igjen. Hvis saddlebag har tie-downs, knytte dem til en del av sykkelen som ikke får varmt for ekstra saddlebag stabilitet. La bare omtrent en tomme av slakk --- for mye slakk vil ikke sikre poser, men for lite kan knipse tie-downs.
5

Kontroller at både sete og saddlebags er sikre og tettsittende og at det er ingen måte for poser å treffe sykkelens eiker, kjede, belte, hjul eller noe som får altfor varmt når sykkelen er i bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110175.html

Previous:
Next:

motorsykler