Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva ville gjøre White Smoke kommer fra en motorsykkel eksos?

Hvis hvit røyk kommer fra motorsykkelen sitt eksossystem, må du kanskje å besøke en ekspert for reparasjoner. De spesifikke grunner for røyken vil variere basert på motortype, i en alder av sykkelen og dens generelle tilstand. Stillstand
p Hvis motorsykkelen har stått ubrukt en stund, kan hvit røyk komme fra kondens buildup i stempelet kamre, halstørklær eller noen del av eksosanlegget. Dette er normalt og vil ikke skade motoren. Røyken vil opphøre som motoren blir varm.
Væskekjølt motor
p Hvis motorsykkelen er væskekjølt, kan hvit røyk være et tegn på kjølevæske inn i sylinder kamre. Dette kan være forårsaket av en blåst toppakning. Sjekk om du har lekker væske i tillegg til den hvite røyken.
Luftkjølt motor

hvit, grå-hvit eller blåaktig-hvit røyk kan være et tegn på brennende olje i en luftkjølt motor. Olje kan lekke inn i sylinderen kamre og antennes sammen med vanlig bensin /luftblanding. Sørg for at pakninger og tetninger ikke er sprukket eller skadet, og at du ikke har overfylt oljen.
Cold Weather

Kaldt vær kan føre til at kjølevæske å fryse og knekke en sylinder veggen, som vil tillate kjølevæske å lekke inn olje din. Denne blandingen vil produsere hvit røyk når du starter sykkelen.
Warning

aldri bruke motorsykkelen hvis du tror det er mekanisk uholdbar, og har alle reparasjoner utføres av en profesjonell motorsykkel mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110491.html

Previous:
Next:

motorsykler