Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Finn VIN på en ATV

The all terrain vehicle (ATV) er en allsidig tre hjul eller fire hjul motorsykkel-baserte kjøretøy. De tre hjul versjon dukket opp så tidlig som på 1960-tallet, men de fleste produsenter av ATV konvertert til fire hjul versjoner av 1980-tallet på grunn av sikkerhet og stabilitet. Selv om ATV ikke kan være street-legal i enkelte områder, de har et kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) stemplet eller gravert permanent på chassiset. VIN kan brukes for registrering formål eller å identifisere den eksakte år og modell av kjøretøyet for bestilling av reservedeler. VIN også kan brukes til å hjelpe rettshåndhevelse offiserer gjenopprette en stjålet ATV. Instruksjoner
en

Sjekk forsiden av rammen er nede tube hvis du eier en Honda ATV, hvor kjøretøyet identifikasjonsnummer er stemplet inn i den. Sjekk bunnen av rammen rail under girspaken på noen Honda-modeller.
2

Finn kjøretøyet identifikasjonsnummer på din Kawasaki ved å sjekke på venstre side av motoren hvor det er stemplet inn i blokken .
3

Finn din Yamaha ATV kjøretøy identifikasjonsnummer ved å sjekke på rammen ved girspaken.
4

Finn VIN på Polaris ATV med ser bak venstre forhjul hvor det er permanent stemplet inn i rammen tube.
5

Sjekk øvre side av den bakre svingarm hvor VIN kan være stemplet hvis du eier en kinesisk-laget ATV tilgjengelig på rabatt og gården butikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107141.html

Previous:
Next:

motorsykler