Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en Harley senter Stand

Motorsyklister bruke et senter stand til å løfte sine sykler for visning eller for lang tid parkering. Harley Davidson motorsykler er kjent for sin uhyre kvalitet og fantastisk design. For å sikre at Harley er trygt parkert når du lar den stå i garasjen eller på skjermen, bruker Harley center stand. Å sørge for at senteret stå ordentlig støtter Harley, justere sine nøtter og pigger for å skape den mest nøyaktige stand. Du trenger
senter stativ
Vis flere instruksjoner
en

Slide sentrum stå under theHarley motorsykkel med sine bakre festene går over rammen kryss medlem beste. Skyv stå frem, går så langt som det går.
2

senter Harley boltehull venstre til høyre på korset medlemmets store hull.
3

Installer forsterkende plate av senteret stand ved hjelp av skiver og bolter som følger med det. Platen har en svak bøyning som er formet som en "V" rett ned dens lengde. Denne V-form skal peke nedover og rett mot bakken.
4

Sjekk de midtre stativ bakre festene og sørge for at de er plassert så langt frem som mulig ved å stramme skruene godt.

5

Løsne ditt senter stativ to 6/16-inch pivot nøtter å la stå å dreie opp og ned mer fritt. Løsne sine festebolter og justere stativets bakre festene tilsvarende før det er i stand til å bevege seg mer fritt mens festeboltene er strammet ordentlig. Bindingen skjer vanligvis når tverrbjelken er bøyd eller skadet.
6

Fjern stativet 9/16-inch mutter, og fjern de fire skiver funnet på sine pigger. Sett inn og stram stativet skyller inn i de små hullene og gjøre det samme for pivot nøtter med skiftenøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107893.html

Previous:
Next:

motorsykler