Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Jumpstart en GSX-R600 med en annen motorsykkel

Et dødt batteri kan sette en rask slutt på en vakker ridetur dag, ofte forlater deg og din Suzuki GSX-R600 strandet langt hjemmefra. Dersom umiddelbar batteribytte er ikke et alternativ, får en jumpstart fra en av dine riding vennens motorsykler kan øke din GSX-R-batteriet lenge nok til å få deg hjem. Husk, dette er ikke en permanent løsning så bytt at batteriet så snart som mulig. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setene fra begge motorsykler å få tilgang til batteriet. Bruk en umbraconøkkel for å fjerne boltene fra under baksiden av setene 'padding. Bruk tenningsnøkkelen til å frigjøre setesperren funnet på et tidligere GSX-R600-modellen.
2

Start jobber motorsykkel og klippet den røde (positive) jumperen kabelen til den positive batteripolen. Klippet den motsatte enden av den røde genseren kabelen på GSX-R600 er positive batteripolen.
3

Klem svart (negativ) jumperen kabelen til å jobbe motorsykkelens negative batteripolen. Klippet den motsatte enden av den røde genseren kabelen på GSX-R600 negative batteri terminal.
4

Rev arbeidsgruppen motorsykkelens motor til 3000 til 4000 RPM, mens i nøytral, for å produsere nok strøm til å opprettholde en elektrisk ladning. Opprettholde dette turtallet for resten av prosedyren.
5

Trykk på startknappen på høyre håndtak for å starte GSX-R600 motor. Slipp knappen umiddelbart hvis motorsykkelen ikke starter i løpet av fem sekunder og prøv igjen.
6

Rev GSX-R600 motor til 3000 til 4000 RPM og opprettholde dette turtallet i minst tre minutter.

7

Koble den sorte startkabler fra både motorsykler, etterfulgt av de positive startkabler. Installere setene på begge motorsykler, ved hjelp av omvendt metode for fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109037.html

Previous:
Next:

motorsykler