Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

De raskeste Oppgraderinger for en Metropolitan Scooter

The Metropolitan er en populær linje av scootere fra Honda. Den 50 cc Metropolitan er bra for en maksimal hastighet på 40 km /h, i snitt 100 miles per gallon eller mer. Morsom og kvikk, er Metropolitan ytelse mer om bekvemmelighet og gass kjørelengde at hastigheten. Men det er flere raske og enkle måter å oppgradere en Metropolitan, 50 CHF scooter. Hva du starter med

Inntil nylig har scootere blitt drevet nesten utelukkende av to-takts motorer på grunn av sin høye effekt i forhold til vekt. Metropolitans har 50 cc ensylindret firetaktsmotorer, men demonstrere makt kan sammenlignes med 50 cc totaktsmotorer som gikk forut. Oppgradere en fire-takts motor er en fundamentalt annerledes prosess enn å oppgradere en totaktsmotor. Det er også vanligvis dyrere på grunn av den relative kompleksitet med firetakts ventil-tog. En måte er allerede gjort av Honda: en høy, 12:01 komprimering. Men det er andre oppgraderinger som du kan gjøre selv.
Eksos Flow

Letting eksosen (og hele hodet) flyte mer fritt og er måten å bygge mer makt. Dette er den raskeste oppgraderinger (versus maskin koteletter, kamaksler og ventil porting). Dette er bolt-on oppgraderinger som raskt gir bedre ytelse. Ta den gamle av, sette den nye på, og systemet er kjapt raskere.
Eksos Flow

Mens økende strøm øker ytelsen, den mest restriktive område av hodet begrenser en motor. En high-flow eksos vil ikke gjøre deg mye bra hvis motoren ikke kan puste luft i. forgasser spyling, endring eller oppgradering kan gi betydelige ytelsesforbedringer. Igjen, vi snakker om raske oppgraderinger. Det er ingen raskere ytelse oppgradere enn en high-flow luftfilter. Kombinert med en high-flow eksos-systemet, bør de to oppgraderinger øke det samlede hodet flyt.
Variator

En forestilling tuned ettermarkedet variator er unik for scootere --- eller kjøretøy med automatisk clutch. Den variator er en enhet som engasjerer og overfører motorkraften til bakhjulet som er motorturtallet. Høy ytelse variatorer ikke bare slitasje bedre, med økt hastighet i forhold til Original Equipment Manufacturer (OEM) enheter, men de kan være finjustert for fart, mot akselerasjon, for å dekke dine spesifikke ridning behov.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108881.html

Previous:
Next:

motorsykler