Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan montere dekk på en Harley Davison

The Harley Davidson Selskapet ble grunnlagt av William Davidson og Arthur Harley i 1903 og siden har vært en av lederne i MC-produksjon. Holde dekkene riktig lufttrykk, sjekker dekkene ofte og ser nøye etter problemer etter ridning over farer er alle en del av å holde Harley Davidson knirkefritt. Selv den beste omsorg for Harleys vil ved behov trenger et dekkskift. Når du gjør reparasjoner til din Harley, må du vite hvordan du skal montere dekkene på motorsykkelen. Du trenger
Motorsykkel lift
Endre stativ
Hex fastnøkkel
Skralle
Valve kjerne verktøy
Tire strykejern
Alle formål dekk spray renere
Rags
Rust remover
Helper
Anti-seize smøremiddel
strammingsmåler
Splint
Vis flere instruksjoner
en

Sett motorsykkelen på en heis. Bruk jekken å løfte det til du kan jobbe komfortabelt på dekk. Låse heisen på plass på alle sider.
2

Fjern det gamle dekket. Bruk hex fastnøkkel til å løsne festeanordningene som holder hjulene på bremseklossene. Fjern mutteren på hjulakselen med en skralle. La luften ut av dekket og ta av hjulet.
3

luften ut nytt dekk med ventil kjerne verktøyet. Deretter plasserer hjulet på å endre standpunkt.
4

Skyv de to dekk perler sammen ved å trekke opp dekket til den ene siden så langt som du muligens kan. Skyv perlene på plass i den smaleste delen av felgen.
5

Tuck et dekk jern i den løse mellomrom mellom perle og rim. Hold deg et annet dekk jern 4 inches bort fra det første mellom perle og rim. Bring vulsten opp og over kanten. Hold legge dekk strykejern før du kan få den ene siden av dekket av felgen helt. Gjenta dette for å få den andre siden av dekket av felgen.
6

Fjern røret fra innsiden av dekket. Skulle du ha et slangeløst dekk, ta av ventilen stammen.
7

Rengjør områdene rundt ventilstammen og perle med all-purpose dekk spray renere og filler. Bruk rust remover å bli kvitt noen rust rundt kanten.
8

Installer en helt ny ventil stammen hvis du har en slangeløse dekk. Se etter den gule prikken som vil indikere hvor den nye ventilen stammen bør gå.
9

Tilsett litt luft inn i røret hvis du bruker et dekk med et rør. Du må legge til akkurat nok til å sørge for at røret ikke er vridd. Sett røret inn i dekket.
10

Skyv perle på bunnen med hendene. Forsiktig installere resten av dekket på felgen ved hjelp av dekk strykejern.
11

Skyv perle på toppen av felgen med hendene og forsiktig installere resten av dekket på felgen. Pass på å ikke presse røret tett hvis du bruker antrekk med et rør.
12

Stram perle stroppen rundt dekket gjør at perle sprer seg. Legg luft til dekket og frigjøre vulsten stroppen samtidig. Sjekk for å se at dekket er plassert jevnt over kanten. Plasser dekket i såpevann for å være sikker på at det ikke er luft rømmer.
13

Lace hjulet tilbake på sykkelen ved hjelp av break annonser som guide. Skyv hjulet på forsiktig holde den så rett som mulig. Forsiktig lirke pause pads hvis du må.
14

Finn trinse og forsiktig hånd stasjonen beltet på den. Gradvis lavere heisen. Dette vil føre til svingarm justerbar å justere med hjulet slik at du kan bytte ut akselen. Justere hjulet på riktig sted.
15

Påfør litt glidemiddel til akselen og sett den tilbake på plass. Stram mutteren med skralle. Stramme og justere beltestrammere. Sjekk spenningen med et mål, og hvis det er riktig, låse den på plass. Hvis det ikke er riktig, juster til det er, og deretter låse den på plass. Når den er låst, satt i en ny splint. Ta heisen ned og ta ut sykkelen. Sørg for at alt er låst ned tett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107388.html

Previous:
Next:

motorsykler