Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Set Up Tips for 2009 YZ 450 Forgasser

The 2009 Yamaha YZ450F aksjer forgasseren kommer fra Keihin. Mens Mikuni har vært forgasseren valg av Yamaha i mange år, er Keihin 39mm FCR forgasser en banebrytende design som fungerer veldig bra på fire-takts dirtbikes. FCR carb er oppsettet er omtrent den samme, i teorien, til andre karbohydrater. Den har en venturi og lysbilde. Sine mange drivstoff kretser korresponderer til forskjellige throttle posisjoner. Installasjon og justering riktig drivstoff jetfly vil levere riktig drivstoff forstøving og skarp respons ved alle turtall. Setup er noen ganger referert til som "spyling", velge og installere de riktige drivstoff jets. Mens disse tingene er like, er det avgjørende å forstå grunnleggende forskjeller og kompleksiteten i YZF sin carb. Forstå forskjellene
p Hvis du forstår carb grunnleggende, er det fristende å bare begynne å ta carb hverandre. Hvis du er vant til populære Keihen CV karbohydrater, kan FCR carb være litt forvirrende. Det er langt mer kompleks. Raset har fire styrehjul du ikke finner på tradisjonelle CV karbohydrater. Den har et drivstoff gasspedalen pumpe du ikke finner på de fleste andre dirt bike karbohydrater. Det er viktig å forstå at FCR er en ny generasjon carb. Første gang du arbeider på en, ikke gjør en "utforskende demontering." Det er på tide å gå tilbake til fabrikken manuell, eller en god etter-markedet tuning guide.
Fjerne Carb

"F" i "YZF" står for fire-takter. Som 2-taktere skitt sykler blir erstattet av fire-takter, det krever en mer sofistikert firetakts å matche 2-takts kraft. Følgelig har YZF mye mer pakket inn i motoren område enn den relativt enkle YZ 2-taktere. YZF er ikke romslig å arbeide på. Fjerne det kan være den største delen av jobben.
Ikke demontere TPS

Når forgasseren er fri for motoren, må du ikke fjerne TPS eller "Throttle Position Sensor". Det er kalibrert og synkronisert til gass. Fjerne det skaper mye ekstra og unødvendig arbeid, så det må bli synkronisert på montering.
Modifikasjoner

Tuning og oppgraderinger er ofte gjort på samme tid . Det er viktig å forstå at eventuelle endringer du gjør for å YZF, for eksempel et nytt eksosanlegg, vil endre oppsettet krav til forgasseren. Mange produsenter av etter-markedet ytelse deler har jetting anbefalinger å bruke i forbindelse med sine deler. Dra nytte av dem. Hvis du har prøvd flere ganger, og fortsatt ikke har fått riktig oppsett, er det mange FCR forgasser spesialister som kan sette opp din carb for deg og få deg tilbake til ridning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110758.html

Previous:
Next:

motorsykler