Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en VTX1300 Seat

The Honda VTX1300 har en to -delt sete : hovedsetet for sjåføren og en fender passasjer sete for passasjeren. Når du ikke kjører med en passasjer , kan du fjerne passasjer å gi din VTX1300 et jevnere utseende . Hvis du trenger å få tilgang til batterirommet , må du fjerne førersetet . Honda leverer riktig Allen og boksen fastnøkkel å fjerne setet når du kjøper sykkel. Men hvis du ikke har dem , kan du bruke standard Allen og fastnøkkel sett. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Box skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem Allen skruen bak passasjer setet på bakskjermen . Det bakre parti av passasjer setet festes til bolten. Fjern bolten med en umbraconøkkel .
2

Finn Allen skruen på hver side av passasjer sete. Igjen , legger setet til disse boltene . Ta dem med umbraconøkkel. Løft passasjer sete utenfor bakskjerm. Ta oppmerksom på de to skivene mellom bolt hoder og sidene av setet. Disse har en tendens til å falle av når du fjerner boltene . Ikke miste dem .
3

Finn boltene på hver side av førersetet og fjerne dem med en 13 mm fastnøkkel . Igjen , legg merke til skivene og ikke miste dem . Løft førersetet av motorsykkelen rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109104.html

Previous:
Next:

motorsykler