Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1994 Yamaha Kodiak 400 oljefilter fjerning

En 1994 Yamaha Kodiak 400 all-terrain vehicle bruker en intern element-stil olje filter for å hindre at avfall fra forurensende sin oljeforsyning. Det er bak et lite deksel på venstre side av motoren er veivhuset. Selv om denne type olje filter er i stand til å utføre jobben sin godt, fjerne og erstatte en intern element filter innebærer litt mer mer arbeid enn med en spin-on oljefilter. Delvis demontering av Kodiak sin fot kontroller er nødvendig. Du trenger
12 mm og 22 mm kontakter
Stikknøkkel
10 mm kombinasjonsnøkkel
Drensvannsoppsamler
Momentnøkkel
Fleksibel trakt
5 mm unbrakonøkkel
Adapter plate O-ringene
SAE 10W30 SE-type motor olje, 2,4 liter
Shop håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Park din Kodiak 400 på et nivå arbeidsområdet, og deretter la den gå i stedet for tre minutter før sin oljeforsyning har varmet grundig. Stopp motoren og la ATV kjølig i minst 10 minutter.
2

Ta av venstre fot-pinne brakett fra Kodiak 400 er ramme for å få tilgang til olje filter deksel på venstre side av motoren . Skru begge braketten festeboltene med en 12 mm pipe og en pipenøkkel, trekk deretter braketten bort fra ATV. Løsne klemme bolt i bunnen av girspaken med en 10 mm kombinasjon fastnøkkel. Dra girspaken ut av Shifter akselen for hånd.
3

Fjern oljelokket fra høyre side av motoren. Plasser et avløp pan rett under tappepluggen i bunnen av motorens veivhuset. Skru ut pluggen med en 22 mm pipe og en pipenøkkel, så la oljen renne. Skru tappepluggen tilbake på plass med 22 mm-kontakten, skru deretter tappepluggen til 17 fot-pounds med en momentnøkkel.
4

Plasser en fleksibel trakt rett under oljefilteret cover, og dirigere enden av trakten inn i avløpet pannen. Skru ut boltene fra toppen og bunnen av oljefilterdekselet med en 5 mm unbrakonøkkel, trekk deretter dekselet delvis bort fra motoren. Tillate noen gjenværende oljen renne inn i trakten. Trekk av dekselet på motoren og flytte den til siden, tar seg ikke å bøyes olje slanger festet til siden av dekselet.
5

Grip adapter plate, som tidligere var skjult bak oljefilteret dekselet, og trekk den ut av motoren. Oljen Filterelementet kan være festet til kortet eller fortsatt bli montert til motorens oljepumpe. Trekk filterelementet ut av enten del for hånd og kast den. Fjern tetting O-ringer fra begge sider av adapteren og erstatte dem med nye O-ringer.
6

Place et nytt oljefilter element inn i motoren, og sett adapter plate over filteret. Plasser oljefilterdekselet over adapter plate, vender mot dekselet er oljeslangene mot fronten av ATV. Skru skruene i dekslet på plass med en 5 mm unbrakonøkkel, og stram boltene til 7,2 fot-pounds med en momentnøkkel.
7

Plasser en trakt inn i olje filler halsen på høyre side av motoren. Hell 2,4 liter SAE 10W30 SE-type motor olje inn i motoren. Fjern trakten og tørk bort eventuelt oljesøl med en klut. Skru oljelokket på påfyllingsrøret for hånd.
8

Start Kodiak 400 motor og la den gå i 3 minutter. Se etter oljelekkasjer på oljepluggen og oljefilterdekselet. Hvis en lekkasje vises på enten punkt, stramme bunnpluggen eller dekselet er boltene en ekstra kvart omdreining. Stopp motoren etter tre minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110996.html

Previous:
Next:

motorsykler