Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki M12 Service spesifikasjoner

The M12 Suzuki, eller Sport 50, var en liten motorsykkel som inneholdt en 49 cc ensylindret motor. Opprinnelig utgitt i 1964, var M12 motor en luftkjølt, to slag design, som maksimert ytelse og samtidig opprettholde en liten forskyvning. På bare 132 pounds, betjente denne motorsykkelen til en større demografisk med sin komfortable posisjonering og lett design. Power of the M12 ble vurdert til 4,5 hestekrefter ved 8000 rpm, med et drivstofforbruk annonsert på 153 miles per gallon. Fordi motoren på denne motorsykkelen er liten og lett tilgjengelig, tuning denne sykkelen kan gjøres hjemme med disse trinnene. Olje og oljefilter

Motor Oljen bør byttes en gang hvert halvår i eldre motorsykler å opprettholde konsistens i olje viskositet og å maksimere motorens levetid. Plasser M12 på stativ sitt for å sikre stabilitet under olje fjerning og utskifting. Plasser en olje resirkulering beholder under bunnpannen på M12. Ta av oljelokket og peilepinnen fra M12 motor. Fjern tappepluggen fra bunnen av oljen kupé. La all oljen helt avløp fra olje-avdeling før du setter pluggen tilbake på plass. Skru det gamle oljefilteret med nødvendig skiftenøkkel, skru det mot klokken for å fjerne. Skru det nye filteret med klokken for hånd til det er stramt. Sett peilepinnen tilbake på plass. Legg 1,5 liter motor olje til motorens olje kupé. Sjekk nivå og kvalitet av ny olje ved å fjerne peilepinnen. Fortsett tilføring av olje til på det anbefalte nivået, per peilepinnen. Skift olje cap når du er ferdig.
Luftfilter

luftfilter av den M12 trenger en tilstrekkelig ren område for å utføre opp til sitt fulle evner. For ettermarkedet, wire-maske programmer, må filteret fjernes og renses med filter løsemiddel gang i året. For fabrikk-standard luftfiltre, bør du fjerne og erstatte luftfilteret når alle ni til tolv måneder, avhengig av hyppigheten av ridning. Unbolt luftfilteret boksen for å få tilgang til filter inne. Fjern dette filteret og rengjør innsiden av boksen og området så grundig som mulig. Kast det gamle filteret hvis et papir eller skum type er brukt. Ettermarkedet wire-maske filtre er gjenbrukbare når de blir rengjort. Begge typer filtre var passe inn i fabrikken luftfilter boksen i M12. Bolt luften boksen på plass igjen når du har installert det rengjorte filteret.
Batteri

Batteriet på Suzuki M12, akkurat som alle eldre motorsykkel, bør ofte sjekket for tegn på korrosjon eller andre fysiske skader. En lav spenning batteriet vil slite for å holde motoren i gang og sunn. Hvis batteriet ikke har blitt erstattet i to år, og motoren sliter med å starte, må batteriet byttes. Fjern setet av M12 for å få tilgang til batteriet. Koble både positive og negative terminaler før du fortsetter. Skru ut batteriet fra sin posisjon og løft malplassert. Du bør kaste batteriet på en forsvarlig måte, så ta kontakt med din lokale forhandler for å få hjelp. Senk det nye batteriet og skru den på plass. Koble begge terminalene til de tilhørende ledninger. Sett på plass når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110602.html

Previous:
Next:

motorsykler