Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1996 FXD Motor Mount Installasjon

Harley-Davidson utstyrt 1996 FXD - eller Dynaglide - med en hybrid, gummi og stive motor montering system. Foran og bak på motoren tilfeller bolt direkte til rammen og overføring gjennom innstøpt festeknastene, med toppen av motoren støttet av en gummiavfjærede, utvidbart lenke motor mount. Vibrasjon og alder kan føre til at gummi komponenter i den utvidbare koblingen å svekkes, effektivt løsne den øverste motor-til-frame-tilkobling, og krever en erstatning. Du trenger
10 mm fastnøkkel
Wrench satt
sidekutter
Kort lengde på bensinslangen koblet med en bolt
Bensin kan
Shop fille
Ratchet
Socket satt
New motor mount forsamlingen
Foot-pound momentnøkkelen
HD slangeklemme tang HD-97087-66B eller tilsvarende
2 nye slangeklemmer
Vis flere instruksjoner
Fjerning
en

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet, med en 10 mm fastnøkkel.
2

Fjern krom eikenøtt mutter fra sentrum av instrumentpanelet under speedometer, ved hjelp av en skiftenøkkel. Løft instrumentpanelet av drivstofftanken og koble de elektriske kontaktene fra instrumentene. Sett instrumentpanelet til side.
3

Koble ventilen slangen fra ventilen røret på høyre side av drivstofftanken.
4

Kutt høyre- side crossover tube slangeklemme, ved hjelp sidekuttere. Trekk crossover slangen fra høyre side av tanken, samtidig som du installerer et kort stykke bensinslangen koblet med en bolt på crossover røret og guiding den løse enden av crossover røret inn i en bensin kan. Tapp av drivstoff fra tanken.
5

Place drivstofftilførselen petcock i "Off" posisjon. Kutt drivstofftilførselen slangeklemme, ved hjelp sidekuttere. Trekk drivstofftilførselen slangen av petcock brystvorten og fange eventuelle gjenværende bensin med en butikk fille.
6

Fjern fremre og bakre tank montering maskinvare, med en skralle, socket og skiftenøkkel. Hold monteringsutstyr og tilhørende gummifester gruppert som de kommer av sykkel for å hjelpe til med montering. Ikke bland de gummidetaljer. Løft tank av sykkelen og sett det til side.
7

Fjern berikende krets knott fra topplokket monteringsbrakett, ved hjelp av nøkler.
8

Fjern topplokket festebraketten fra topplokk, ved hjelp av en skiftenøkkel. Fjern den øvre motor mount utvides link fra rammen, med en skralle, socket og skiftenøkkel.
Installasjon
9

Installer og finger-stramme øvre motor mount utvides lenke til rammen.
10

Install og finger-stramme topplokket festebraketten til topplokk.
11

Juster utvides lenke til lenke bolt hullet er justert med topplokket monteringsbrakett bolthullet. Stram utvides lenke låsemutteren og gjøre visse skruehull fortsatt er på linje. Installer link-til-brakett bolt hånd.
12

Trekk til topplokk boltene til 28-35 fot-pounds og utvides lenke festeboltene til 28-32 fot-pounds, ved hjelp en fot-pund momentnøkkel, socket og skiftenøkkel
13

Installer berikende knotten på topplokket brakett, ved hjelp av nøkler.
14

Plasser drivstofftanken på sykkelen . Installer drivstofftanken bolter og gummi komponenter. Trekk til drivstofftanken bolter til 15-19 fot-pounds, med en fot-pund momentnøkkel, socket og skiftenøkkel.
15

Installer drivstoff crossover slange og en ny slangeklemme. Crimp slangeklemme, ved hjelp av slangeklemme tang.
16

Monter bensinslangen og en ny slangeklemme på drivstofftilførselen petcock. Crimp slangeklemme, ved hjelp av slangeklemme tang.
17

Monter ventilen slangen på vent tube.
18

Koble instrumentpanelet elektriske koblinger. Installer instrumentpanelet. Installer instrumentpanelet eikenøtt mutter og stram godt, ved hjelp av en skiftenøkkel.
19

Installer negative batteriet kabelen på batteriet, med en 10 mm fastnøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111616.html

Previous:
Next:

motorsykler