Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha RX100 Ytelse

Yamaha RX100 er en lav - drevet motorsykkel egnet for nybegynnere ryttere og de som ønsker en mindre sykkel . Ideell for ridning rundt urbane områder på grunn av sin kompakte størrelse og vekt , og tilbyr RX100 ryttere samme stabilitet og kjøreegenskaper som kraftigere sykler . Motor

Yamaha RX100 har en ensylindret , to- takts motor med 11,5 hestekrefter ved 7500 omdreininger per minutt . Forskyvning på motoren er 100cc og den har en toppfart på 77 miles per time. Overføringen er en kjededrift type med en clutch for de fire hastigheter på girkassen.
Kapasitet og Vekt

tørrvekt av Yamaha RX100 er £ 218,3 . Det har plass til totalt 10,5 liter drivstoff og gjennomsnittlig drivstofforbruk er 94 miles per gallon .
Fjæring og bremser

forhjulsoppheng gafler er teleskopisk og inkluderer oljefylte dempere for å forbedre stabilitet over ujevne overflater . Den bakre boggi er en skruefjær utforming som også omfatter oljefylte dempere. Bremsesystemet på både foran og bak er en trommelbremsesystem , affording mer effektive bremselengden .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109809.html

Previous:
Next:

motorsykler