Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Biker Bars i Alabama

Hjem til fine sørlige matlaging og fødestedet til mange flott land og blues musikere inkludert Hank Williams og Wilson Pickett, er Alabama også ikke fremmed til Amerika 's rik motorsykkel kultur. Alabama er full av naturskjønne byways og motorveier. Populære motorsykkel ruter inkluderer Little River Canyon Parkway og den Cheaha Mountain Skyway (se Ressurser). Stoppe off å ta en drink og for å møte gamle venner eller gjøre nye på ethvert ett av Alabama 's flere biker barer. Hog Wild

Stopp ved Hog Wild Saloon i Huntsville etter en ride fra Lake Guntersville eller etter en ride fra Decatur. Just off the Memorial Parkway, ved siden av Central Plaza Shopping center, er Hog Wild Personbil en bar rettet mot biker. Den har levende musikk, DJs og country-western dans. Ta en last off og slappe av like nedover gaten på Brahan Spring Park etter et måltid. Hog Wild er åpen fra 6 pm til en am med ekstra timer i løpet av sykling arrangementer og festivaler.

Hog Wild Saloon2322 Memorial Pkwy SWHuntsville, 35 801 AL (256) 533-7446


Montana Saloon & Grill

Hvis du er ute og reiser gjennom den Coosa River-regionen, stoppe på den Montana Saloon & Grill i Lincoln. En gammel-vest-style joint, er den Montana Saloon & Grill en syklisten vennlig bar og restaurant som også har tv-sport. Mens i Lincoln, kan du besøke Talladega Superspeedway eller den International Motorsports Hall of Fame. Montana Saloon er åpen for lunsj mandag gjennom Torsdag fra elleve am til 01:30 og for middag 5-10 om kvelden som Det åpen hele dagen on Fredag, Lørdag og Søndag. Populære retter fra grillen inkluderer bison burgere, hot vinger og ribeye biff.

Montana Saloon & Grill75023 Hwy 77Lincoln, AL 35096205-763-1225montanasaloongrill.com



Blues Tavern

Blues Tavern er en av Mobile, Alabama fremste arenaer for live-blues musikk og mange faste på den Blues Tavern er bikers. Åpen onsdag gjennom Lørdag, er Blues Tavern en lounge-stil bar som bringer i et stort utvalg internasjonal blues fungerer inkludert Sauce Boss og Victor Wainwright og hans Wild Roots Band. The Blues også vertskap for den Leather og Lace Ball i løpet den Mardi Gras festival sesongen.

Blues Tavern2818 Government BlvdMobile, AL (251) 479-7621 bluestavern.com




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106829.html

Previous:
Next:

motorsykler