Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å lade et batteri på en Harley Road konge

Batteriet i din Harley-Davidson Road Kongen bør sjelden trenger å lade fordi batteriet anbud skal hindre at batteriet dør. Å lade batteriet, kan du bruke startkabler og en bilens batteri. Noen mekanikere fraråder det, men Harley manualer tilby instruksjoner for prosedyren. Den bekymringen noen mekanikere har er at donor strømstyrken blir for høy for sykkelens batteri. Imidlertid har motorsykkel batterier bedre med årene, og dette er mye mindre av en fare. En forholdsregel reduserer videre risikoen til batteriet: ikke starter donor kjøretøyet under et hopp. Du trenger
Startkabler
3-trinns lader med lav strømstyrke
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk at batteriet av donor bilen er 12 volt, som din Harley-tallet. Ellers kan du steke elektronikk.
2

Slå av Harley frontlys, radio og alle andre elektriske komponenter.
3

Flytt kjøretøyene nær nok til koble dem med startkabler, men ikke nær nok til å berøre og forårsake en misgrounding.
4

Slå av begge bilenes tenninger.
5

Fjern motorsykkelens sete for å få tilgang til batteriet.
6

Ta på beskyttende hansker og vernebriller.
7

Fest den ene av de to røde Byglingskabel klemmer til Harley batteriets plusspol. Fest tilsvarende svarte kabelen til Harley minuspol.
8

Koble den løse røde klemmen til donor bilens plusspol og tilsvarende svarte klemmen til en umalt stykke metall minst 18 inches fra batteriet og også bort fra motoren. Klemme det, for eksempel, til kanten av legemet panelet. Ikke start donor bilens motor.
9

La donor batteriet lade Harley-batteriet i 15 minutter. Forlater startkabler på plass, starte din Harley.
10

La din Harley løp i 15 sekunder før du kobler braketter i motsatt rekkefølge som du koblet dem. La sykkelen gå på tomgang i noen minutter før du sykler av, slik at batteriet blir bedre ladet.
11

Ta ut batteriet senere og lade den helt med en tre-trinns lader med lav strømstyrke (2 til 4 forsterkere helst). 3-trinns rechargers er best fordi de fullt lade batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106723.html

Previous:
Next:

motorsykler