Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter Motorsykkeldekk

Gjennomføre utfordringen med å reparere og vedlikeholde sine maskiner selv tvinger mange motorsyklister til å lære nye ferdigheter som ble ellers reservert for sin lokale mekaniker. Dekkskifte kan synes å være utenfor rekkevidde for den gjennomsnittlige rytter, siden mange butikker bruker dyre hydrauliske endre stasjoner å fjerne og montere dekkene. Lignende resultater kan være uten å måtte ty til butikk-nivå utstyr. Innhenting de riktige verktøyene vil kreve en liten investering, men kostnaden av disse verktøyene vil betale seg i det lange løp. Du trenger
Valve kjerne skiftenøkkel
Bead bryte klemme
Tire strykejern
såpevann
Tire
Trykkluft
Vis flere instruksjoner
Tire fjerning
en

Lay dekket på sin side, vendt mot bremseskiven oppover for å unngå skade på disken.
2

Skru ventilen stammen kjerne for å tømme dekket, ved hjelp av en ventil kjerne skiftenøkkel.
3

Pop dekkets bead eller tette hjulet, ved hjelp av en perle breaking klemme.
4

Trykk dekket bort fra den øvre leppe av hjulet for å lage mellomrom. Sett ett dekk jern inn i gapet på en ti posisjon og en annen på to posisjon.
5

Trekk dekk strykejern mot midten av hjulet for å løfte en del av dekket over hjulet i overleppen.
6

Slipp en av de dekket strykejern og flytte den videre langs hjulet. Trekk dekk jern ned for å løfte en annen seksjon av dekket over hjulets leppe. Gjenta til hele øvre halvdel av dekket har blitt frigjort fra hjulet.
7

Trekk den nederste halvdelen av dekket opp mot hjulet i overleppen. Skyv et dekk jern under dekket og rundt hjulet i overleppen.
8

Trekk dekk jern oppover for å frigjøre dekket helt fra hjulet.
Tire Montering

9

Spray overleppen av hjulet med en såpevann. Legge det nye dekket over rattet, og trykk ned for å feste så mye av dekket som mulig.
10

Hook et dekk jern rundt hjulet i overleppen. Skyv dekk jern bort fra hjulet for å trekke dekket på hjulet. Flytt dekk jern videre langs hjulet og gjenta til den nedre halvdelen av dekket sitter på rattet.
11

Trykk ned på den øvre halvdelen av dekket for å bringe den nærmere hjulet øvre leppe. Hekt et dekk jern rundt hjulet i overleppen. Skyv dekk jern bort fra hjulet for å trekke dekket på hjulet. Flytt dekk jern videre langs hjulet og gjenta til dekket er helt på plass på rattet
12

Roter dekkene på hjulet til den hvite prikken på dekkets sidevegg er foret opp med hjulets ventil demme.
13

Fyll dekket med trykkluft gjennom coreless ventilstammen å tette dekket mot felgen. Stopp blåse når dekket gjør to popping lyder. Den dekket tømmehastighet gjennom ventilen stammen.
14

Skru kjernen i ventilstammen, ved hjelp av en ventil kjerne skiftenøkkel. Pump opp dekket til ønsket dekktrykk, bruk av trykkluft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107756.html

Previous:
Next:

motorsykler