Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre en Honda XR250L

The Honda XR250L er en 249cc firetaktsmotor dirt sykkel som er laget for langdistanseløp som Baja 500. Modifikasjoner for denne dirt bike er helt opp til din kreativitet og dine økonomiske stående. Dette dirt bike er satt opp for enkle modifikasjoner som kommer ganske billig i forhold til andre dirt bike modeller. Du trenger
Motorsykkel stand
Wrench
Hammer
Ratchet satt
New sprocket
Owners manual
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sett Honda XR250L på en motorsykkel stand. Bakhjulet må være ut av bakken. Bruke skiftenøkkel, fjerne akselen sikre mutteren på siden av bakhjulet. Bruk en hammer for å banke ut den bakre dekk aksel. Skyv bakdekket frem mot motoren og koble kjedet fra den bakre dekkets tannhjul.
2

Bruk skralle sett å fjerne festemutterne forbinder bakdekket er tannhjul til bakhjulet. Trekk den bakre dekkets sprocket ut av bakdekket.
3

Plasser den nye high-performance tannhjulet på bakhjulet. Sikre den nye tannhjul til bakhjulet ved hjelp av festemutterne og skralle satt til å stramme mutterne.
4

Plasser bakdekket tilbake på rammen. Skyv bakdekket mot motoren og kobler til harddisken kjeden til den nye tannhjul. Sett akselen inn i midten av bakhjulet. Bruk hammer for å banke akslingen på plass. Bytt akselen sikre mutteren og stram med skiftenøkkelen.
5

Trekk bakdekket bort fra motoren for å stramme kjedet. Stram kjedet til spesifikasjoner for det året modellen og balansere bakdekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106889.html

Previous:
Next:

motorsykler