Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2004 Harley Road konge

Riktig vedlikehold er nøkkelen til å holde en Harley-Davidson motorsykkel kjørbar stand til enhver tid. Som en del av din vanlige rutine, kan endre smøreoljer og olje i motorsykkelens motor, girkasse og primære stasjonen hindre for tidlig slitasje og varmeutvikling. Selv om tanken på å gjennomføre denne oppgaven kan virke vanskelig for de mindre-enn-mekanisk-dyktig Road kong eier, er prosessen enkel og kan gjøres ganske raskt etter den første eller andre forsøk. Du trenger
Motorsykkel stå eller løfte
bunnpanne
Allen fastnøkkel
Bunnplugger O-ringer
Butikk håndklær eller filler
stropp eller cap-type olje filter skiftenøkkel
Olje filter
Motorolje, 3 liter
Primary væske, 1 liter
Transmission fluid, en quart
Vis flere instruksjoner
en

Plasser Road konge på et stativ eller heis. For at væske for å drenere ordentlig, må motorsykkelen være oppreist under prosessen. Hvis du ikke har en motorsykkel stativ, klikk på "DIY Motorsykkel Lift"-linken i Resource delen for å lære om hvordan å lage en bruker lett oppnåelig elementer.
2

inn en bunnpanne under motorolje bunnpluggen. Pluggen er under motor og litt foran på bunnpannen. Ta ut pluggen, ved hjelp av en fastnøkkel, og la oljen renne ut. Fjern tappepluggen O-ring og erstatte den med en ny O-ring. Tørk spissen på pluggen ren med en klut og sett den inn i motoren når oljen er tappet helt.
3

Flytt bunnpannen under oljefilteret. Ved hjelp av en strap-eller cap-stil filter fastnøkkel, skru oljefilteret fra motoren og la eventuelle gjenværende oljen renne ned i bunnpannen. Fyll en ny olje filter med olje, og spre et lag med olje rundt sin anleggsflaten. Skru det nye oljefilteret på motoren for hånd til den sitter mot motoren. Trekk til filteret ytterligere halvparten til to tredjedeler av en sving, for hånd, for å sikre den.
4

Legg til opptil tre liter fersk motorolje i oljetanken. Bruk en trakt for å hindre at oljen renner ut. Når oljen tanken er fylt, fjerne trakten og tørk den ren med en klut. Skift olje tank filler cap.
5

Flytt bunnpannen under overføring og fjern overføring bunnpluggen med en pipenøkkel. Tillate overføring væske kan tømmes helt. Fjern tappepluggen O-ring og erstatte den med en ny O-ring. Tørk av tappepluggen med en klut for å fjerne eventuelle rester før du setter det på overføringen.
6

Legg opp til en liter fersk girolje i girkassen. Bruk en trakt for å hindre at væske renner ut. Når overføring væske er fylt, fjerne trakten og tørk den ren med en klut. Bytt til transmisjon tanklokket.
7

Fjern runde derby dekselet fra den ytre primære dekselet ved hjelp av en umbraconøkkel. Sett derby dekselet og dens pakning til side. Plasser bunnpannen rett under derby dekselet. Den primære bunnpluggen ligger under derby dekselet, fjern den med en umbraconøkkel og la væsken renne helt. Bytt ut bunnpluggen O-ring og tørk pluggen ren med en klut før du setter det på den primære.
8

Hell opp til 1 liter fersk primære væske inn i primær gjennom derby dekselet havn . Når de er fylt, bør den primære væskens nivå være på bunnen av clutch sammenstillingen. Sett på derby dekselet og dets pakning, stramme boltene med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106888.html

Previous:
Next:

motorsykler