Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ulemper av Sportster 1200 Konvertering

Harley-Davidson overlevelse og suksess har vært å fremme endring av sine sykler. Blant disse endringene er et kit som lar deg oppgradere en 883 cc Sportster til en 1200 cc Sportster. Mens settet kan øke ytelsen til Sportster din, er det ikke uten ulemper. Vanskelighetsgrad

uansett produsent, komponentene og jobben med å installere settet er like. Hovedsak, er du fjerne hele toppen slutten av Sportster motor og erstatte den med en større øvre enden. Dette er ikke en mindre mekanisk oppgave. Mens du kan bli kjent med motorsykkel mekanikk, kan denne jobben bli overveldende i all hast. Før du starter, spør deg selv: "Hva om jeg følger instruksjonene, men noe ikke fungerer riktig?" Har du kunnskap til å få prosjektet på rett kjøl? Har du alle verktøyene? Har du penger til å betale en profesjonell butikk for å fullføre prosjektet? Hvis du ikke kan svare "ja" på alle disse spørsmålene, kan din største ulempen være en uferdig motorsykkel i garasjen din, på ubestemt tid.
Pålitelighet og Tuning

Harley -Davidson motorsykler er konstruert for å kjøre skikkelig som opprinnelig ble kjøpt fra produsenten. Selskapet har hatt generasjoner med prøving og feiling for å avgrense sin design og produksjon. Velger å erstatte nesten halvparten motoren med en annens utforming betyr ikke at det ikke vil fungere godt. Men en risiko eksisterer. Det er ikke lenger en Harley. Det er en modifisert Harley. Hvis du hadde en garanti, vil det bli annullert. Og hvis du tar den til en annen mekaniker, vil det ikke nødvendigvis være kjent for dem. Konseptuelt, vil det være det samme. Men det vil ikke være en 883 Sportster akkurat som andre 883 Sportsters. Gang at endringen er gjort, hvis du mister pålitelighet, spesielt når du installerer nye forgassere, kan det være svært vanskelig og kostbart å få rett. Jetting forgassere er en del kunst og en del vitenskap. Du kan gjøre det. Men ikke forvent det vil være rett ut av boksen. Og ikke forvente at det skal være enkelt.
Cost

1200 oppgraderingssett er ikke en billig affære. Premium kits fra kjente ytelse merkevarer kan koste oppover på $ 1200. Du kan også nødt til å kjøpe nye verktøy og utstyr for å få jobben gjort, eller skall ut penger til en proff til å gjøre det for deg. Økonomisk, må du være forberedt på en stor operasjon som dette. Alt kan gå perfekt. Du kan montere sykkelen, starter det, og har ingen problemer. For å hjelpe deg asses oddsen for at det skjer, ser i annonser av motorsykkelen markedet magazine. Masse folk som starter disse prosjektene, for en eller annen grunn, ikke klarer å fullføre dem og prøve videreselge kits eller hele sykler. Også se på en Harley-Davidson forum og spørre folk som har gjort dette. Du vil sannsynligvis få noen gode tips og kjøre inn i noen få mennesker som ikke ville gjøre det igjen.
Resultatutvikling

1200 cc big-bore kit er en motor oppgradering. Det vil ikke hjelpe din Sportster håndtere bedre eller stoppe bedre. Men det vil gjøre det akselerere raskere og gå raskere. Fordi så mange konvertering kits er tilgjengelig og så mange mulige kombinasjoner av modifikasjoner er tilgjengelig, er det umulig å si nøyaktig hvor mye ytelse du vil få. En bare-bones 1200 cc oppgradering, installeres av en profesjonell med off-the-sokkel stempler, re-hardhauser forgasseren ved hjelp av lager eksos, bør tenningen og cams produsere mellom 65 og 70 hestekrefter og ca 65 fot-pounds av dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110388.html

Previous:
Next:

motorsykler