Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan får jeg Custom-made Trike Registreringer?

En spesiell kit kan forvandle en motorsykkel inn i en trehjuls trike. En konvertert trike normalt ikke kreve spesiell titulere, som viktige elementer, som motor, er uendret, og sykkelen har en tildelt Vehicle Identification Number. I kontrast, varierer en tilpasset trike utseende vilt fra den tradisjonelle utseendet på en motorsykkel med et reservehjul til en dra bånd morsom bil med en bakmontert motor. Når en hobby eller egendefinert butikk skaper en trike fra bunnen av, også referert til som en kit sykkel, nitid journalføring og en offisiell kontroll gjør sykkelen lovlig kvalifisert for registrering. Instruksjoner
en

Forskning statlige sikkerhetskrav og forsikringsselskapet retningslinjer, helst før bygge sykkelen. Trike konstruksjonen må inneholde blinklys, et horn og frontlykter med lave og høye bjelker. Noen stater krever bare en venstre-side bakspeilet. Sjekk restriksjoner på røret støy og styret høyde. Hvis sykkelen ikke oppfyller standardene for staten, gjøre endringer. Vær spesielt oppmerksom på rammen valg. Noen forsikringsselskaper kan ikke utvide dekningen hvis rammen ikke ble gjort til riktig støtte sykkelens vekt.
2

Kompiler alle kvitteringer for alle deler kjøpt, spesielt motoren, ramme og girkasse. I tillegg må en Produsenter Certificate of Origin følge med motor, ramme og girkasse The MCO viser opprinnelse landet og tildeler eierskap av delen. Dokumentasjon fordriver mistanke om stjålne deler. Records også bevise at sentrale deler som er godkjent for den tiltenkte bruken er til stede i trike.
3

Planlegge en inspeksjon. Tittelen har utstedt avdelingen i staten krever inspeksjoner på berget eller tilpassede kjøretøy for å kontrollere trygg, vei-verdig tilstand. Ta med legitimasjon og alle kvitteringer og dokumentasjon på inspeksjon. I noen stater, som Rhode Island, må bilder av sykkelen i tillegg til vedlagte dokumenter bli sendt til avdelingen før inspeksjon.
4

fylle ut en søknad for tittel. Personlig ved Institutt for motorvogn eller utenriksminister kontor, avhengig som håndterer slike transaksjoner. Alternativt skrive ut søknaden på nettet og bringe det inn på kontoret.
5

Søk om motorsykkel forsikring. Når du klarer å velge en policy, kan du registrere kjøretøyet for gatebruk i tillegg til å titulere sitt eierskap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110387.html

Previous:
Next:

motorsykler