Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer Motorsykkel Plastic frontruter

Motorsykkel frontruter oppleve mye kontakt med småstein, slipende materialer og diverse andre skadelige elementer. Alt dette forstyrrelser kan resultere i at du trenger en frontrute som er ripete, noe som resulterer i redusert sikt. Heldigvis, plast frontruter er lett å reparere og restaurere av denne tilstanden. Du må bare følge en enkel plast reparasjon rutine etterfulgt av grunnleggende frontruten vedlikehold for å få frontruten tilbake til forskriftsmessig stand. Du trenger:
Husholdningenes renere
Cloth
Grov grus plast polish
Buffing disk
Buffer
finkornet plast polish
Plastic rasping sammensatte
Soft poleringsrondell

Vis flere instruksjoner
en

Rengjør frontruten med vanlig rengjøringsmiddel og en klut. Fjern smuss fra begge sider av frontruten, slik at du enkelt kan se hvor riper befinner seg.
2

Påfør en liten mengde av grovere plast polish til rasping disk på buffer. Hold disken mot frontruten av en av riper.
3

Start buffer og arbeide polish til ripete del av frontruten. Flytt buffer i sirkulære bevegelser med jevnt trykk for å slette riper.
4

Påfør mer polsk til disken som den tørker ut og holde rasping frontruten til riper er ikke lenger synlig. Det vil være mange ørsmå skrubbsår på frontruten, så ikke bekymre deg så lenge de store originale riper er borte.
5

Slå disk for en ren disk og bruke finere polish. Polere hele frontruten på samme måte som du gjorde med grov polish, søker mer etter behov.
6

Tørk av frontruten med en ren klut for å fjerne polish rester. Bruk renere hvis du må for å få frontruten ren for grus eller polsk.
7

Påfør plast rasping sammensatte å myke poleringsrondell og buff frontruten for å fjerne slitasje merker. Bruk mer sammensatte behov inntil plasten er klar og glatt igjen.
8

Tørk frontruten ned med en klut og renere å få plasten ren og skinnende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109776.html

Previous:
Next:

motorsykler