Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre en CBR 1000F Eksos

The CBR 1000F ble gjort 1987 til 1997. Det var en høy ytelse sport-touring sykkel som var kjent for sin kvalitet og pålitelighet. Det inneholdt en fire-til-to eksos-systemet, hvilket betyr at 4 eksosrør kom fra motoren og var festet til to til eksos lyddempere eller lyddempere som de også kalles, på hver side av sykkelen. Disse systemene ble innstilt for motoren, og med mindre hele eksosanlegget ble skiftet ut, det er egentlig bare én type endring som kan med hell gjøres. Du trenger
Wrench
Slip-on lyddemper /lyddemper
Vis flere instruksjoner
en

Finn en slip on lyddemper-lyddemper for din CBR 1000F motorsykkel. Det er mange kjente eksos produsenter som produserer dem som en del ettermarkedet. De kan bli funnet på motorsykkel forhandlere og deler butikker, eller de er tilgjengelig på nettet.
2

Ta ut de gamle lyddempere fra din CBR 1000F. De vil bli holdt på eksosrørene med klemmer som kan løsnes med en skiftenøkkel. De vil også bli holdt på av støttekonsollene festet direkte til den side av sykkelen. Skyve dem av når de klemmer og braketter er fjernet. For den beste tuning og symmetri, de begge må byttes.
3

Forbered eksosrørene med belegg endene med en høy temperatur tetningsmasse. Tetningsmasse vil enten komme med lyddempere-lyddempere, eller det kan kjøpes når som helst motorsykkel deler butikken.
4

Slip på de nye lyddempere. Stram dem ned på eksosrøret med de medfølgende klemmene og feste dem til støtte parentes. Bruk en skiftenøkkel og stram klemmene og support hardware fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110839.html

Previous:
Next:

motorsykler