Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å stramme en Dirt Bike Chain

En motorsykkel kjede overfører kraften fra motoren til bakhjulet. Det er veldig viktig for lang av kjede og tannhjul på en dirt sykkel for å holde kjedet riktig justert. En kjede som er for stramt vil sette en belastning på kjeden, tannhjul, og selv sykkelens girkasse og motor, noe som resulterer i en ødelagt kjede på minimum. En kjede som er for løs vil klapse rundt og treffer svingarmen og slites ut tannhjulene tidlig. Selv en høy kvalitet kjeden vil strekke etter gjentatt bruk, og vil trenge periodisk justering. Du trenger
Ratchet stroppen
Ruler eller målebånd
Tenger
Skiftnyckel
Splint
Vis flere instruksjoner
en

komprimere bakhjulsoppheng av motorsykkelen til kjedet er utvidet til sin grense. Gjør dette ved å hekte begge ender av en ratcheting tie ned stroppen på bakre tannhjulet - vikle stroppen over setet. Trekk til skrallen på stroppen til sykkelens bakre aksel, svingearmen dreiepunkt og den fremre kjedehjul er i et plan med hverandre.
2

Kontroller nedbøyingen i midten av kjeden ved toppen. Pass på at det er om lag 3/4 tommers av reiser i kjeden ved å måle med en linjal mens du beveger kjedet opp og ned for hånd.
3

Juster kjeden i etterfølgende trinn hvis nedtrykkingen mer enn 3/4 av en tomme.
4

Rett ut splinten på bakakselen mutteren med en tang. Fjern pinnen med tang og kast den. Løsne bakakselen mutteren litt med en skiftenøkkel.
5

Løsne mutrene på kjeden justering boltene på hver side av svingarmen nær bakakselen mutteren med en skiftenøkkel. Slå justerboltene like mange ganger på hver side for å stramme kjedet.
6

Skru fast mutterne på kjeden justerbar med en skiftenøkkel når du har nådd en nedbøyning i kjeden av 3 /4 av en tomme. Stram den bakre aksel mutteren med en skiftenøkkel, Sørg for at et av hullene i akselen mutter på linje med hullet i navhylse. Sett inn en ny låsesplint i hullet og bøy den utstikkende enden av pin up mot navhylse å holde pinnen fra backing ut av hullet.
7

Fjern ratcheting tie ned stroppen ved å trykke utløserknappen og unhooking endene fra bakre tannhjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106566.html

Previous:
Next:

motorsykler