Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere kjedet i en Kawasaki Lakota Sport

Som de fleste sport-orienterte All Terrain Vehicles, er Kawasakis Lakota Sport ATV utstyrt med en kjedet til å drive maskinen. Men, mens de fleste kjede-drevne ATV bruke en gjenget adjuster å stramme kjedet, bruker Lakota en eksentrisk justering. Korreksjoner gjøres ved å løsne den bakre aksel sin klype bolter, så roterer akselen er holderen for å løsne eller stramme kjedet. Selv om systemet er ganske lett å bruke, og gjør justeringer i kjeden for første gang kan virke vanskeligere enn det egentlig er. Med litt trening, vil du være i stand til å justere Lakota kjeden i løpet av minutter. Du trenger
Ruler
12 mm og 14 mm fastnøkkel
Chain justere stang eller skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk stasjonen kjedens spenning . Gripe den nedre del av kjeden mellom motoren og bakhjulet. Trekk kjettingen ned og måle kjedens slakk med en linjal. Ideelt sett skal kjedet ikke ha mer enn to inches av slakk, men ikke mindre enn 1,5 inches av slakk
2

Løsne dreiemoment bar -. Lang metallstang som forbinder bakbremsen målepunktet ATV svingarm. Trekk splittbolten ut fra enden av det dreiemoment stangens øvre bolt, festet til den bakre bøylen. Løsne den øvre bolten er lås mutteren med en 12 mm fastnøkkel.
3

Løsne mutrene på undersiden av svingarmen er bakakselen klype bolter med en 14 mm fastnøkkel. Plasser kjede justeringsstang, som inngår i Lakota verktøysett, inn i hullet i bunnen av den bakre aksel holderen, som ligger mellom begge de svingarm ben. Hvis du ikke har denne stangen, plassere en egnet størrelse skrutrekker inn i hullet.
4

Trykk ned på stangen for å stramme kjedet eller løfte stangen for å løsne kjedet. Juster kjedens spenningen til kjedet har 1,5 til 2 inches av slakk. Trekk til bakakselen klype bolter 'låsemuttere på undersiden av svingarmen med en 14 mm fastnøkkel.
5

Stram den bakre bremsekalippernes dreiemoment bar med en 12 mm fastnøkkel. Sett splittbolten i slutten av dreiemoment bar øvre bolt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110658.html

Previous:
Next:

motorsykler