Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre et YFZ 450 Sprocket

Yamaha YZF 450 er en væskekjølt, firetakts motocross dirt bike. Denne Sykkelen har to tannhjul montert på den plassert på bakhjulet og på siden av transmisjonen. Begge tannhjulene er i fri sikt så ikke mye i form av verktøy er nødvendig for å erstatte dem begge. Du kan kjøpe erstatning tannhjulene på din Yamaha-forhandler, og du kan erstatte tannhjulene i garasjen din. Du trenger:
Ratchet sett
Motorsykkel lift
Hammer
Push rod
Nye tannhjul
Vis flere instruksjoner
en

Vent YZF motor til helt avkjølt før du arbeider på den. Løsne den fremre tannhjulet bolt med en skralle sett og dra kjedet av.
2

Hev YZF av bakken med en motorsykkel løfte og ta bakakselen bolten ved å banke den ut med en hammer og presse stang. Fjern bakhjulet fra rammen av Yamaha.
3

Fjern boltene som fester tannhjul til hjulet med en skralle sett. Fjern den fremre tannhjulet bolt samt deretter fjerne begge tannhjulene fra sykkelens ramme.
4

Installer de nye tannhjulene bort på bakhjulet og overføring. Stram boltene og montere bakhjulet på rammen. Sett på aksel bolt på motsatt måte som du fjernet det. Bytt kjedet til tannhjulene og trekk den til spesifikasjonene for sykkelen din modell-år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110196.html

Previous:
Next:

motorsykler