Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for en Jerrys Rigs Oil Filter System

The Jerrys Rigs oljefilter system er en etter-markedet produkt ment for rask installasjon på motorsykler. Systemet består av et olje-filter og gummipakning referert til som en o-ring. Pakningen på dette systemet er allerede festet til filteret, som kutter ned tid fordi du ikke trenger å forsegle de to sammen og vente på dem til tørk. Dette forhindrer også at o-ringen blir stående i motoren senere. Instruksjoner for installering av Jerrys Rigs oljefilter system er enkle. Du trenger
Bike stå
skrutrekker
Transmission olje
Vis flere instruksjoner
en

Lås sykkelen i oppreist stilling ved å sette den i en sykkel stå for installasjonen.
2

Fjern motoren casing fra sykkelen for å få tilgang til overføring. Skrutrekkeren du trenger å fjerne casing vil variere avhengig av merke og modell av motorsykkelen.
3

Smør o-ringen på toppen av oljefilteret med et lag av overføring olje. Bruk en girolje som er kompatibel med sykkelen system.
4

Sett oljefilteret inn i den runde porten på overføringen. Vri den i en halv sirkel og stoppe. Dette sikrer oljefilter, og motoren går kompletterer tetningen. Hvis du slår filteret mer enn dette, kan trykket fra motoren føre til at pakningen å rive.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110195.html

Previous:
Next:

motorsykler