Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Road konge som trekker til venstre

Hjulet innretting på en Road King er langt mer viktig for håndtering og sikkerhet enn en bil. En ut-av-alignment tilstanden er spesielt farlig i hard oppbremsing eller slår på en to-hjul motorsykkel. En alvorlig utslitt dekk til en bøyd ramme eller et sett med forgaffel kan også føre til et trekk i en retning. Alle disse situasjonene kan være farlig og gjøre for en ulykkelig rytter. Instruksjoner
en

Løft motorsykkel med heisen. Plasser motorsykkel i nøytral. Slå styret rett fram og inspisere forgaffel for riktig justering ved å holde den rette kanten hersker over gaffel rør. Skyv den opp og ned rørene. Se etter vinkel endringer mellom toppen og bunnen av røret. Se på gaffel rør rett fra siden for uregelmessigheter. Bytt gaflene hvis noen blir funnet.
2

Mål avstanden mellom toppen av forhjulet og gaflene på hver side. Dekket skal være like fjernt fra hvert rør. Hvis ikke, er i midten av hjulet bøyd og hjulet må byttes. Inspiser bakdekket for ujevn slitasje og bytt om nødvendig.
3

Mål avstanden fra svingarmen til dekket på begge sider. Kontroller på forsiden motor side av svingearmen. Dette er den vanligste årsaken for en pull i en Road konge. Dekket må være nøyaktig like fjernt på hver side eller dekket ikke kjører rett fram. Hvis dette er tilfelle, må du løsne den store aksel mutteren og vri hjulet justerbar bak nøtt å trekke dekket tilbake for å justere vinkelen på dekk.
4

Se på svingarmen ved siden av stor aksel mutterens hode på den andre siden. Du vil se merkene som på en linjal. Hver side skal være den samme. Sjekk alltid med linjal etter at en justering bare for å være sikker på at dekket er helt rett. Dersom den ene siden regulatoren er skrudd inn, vil dekkets flytte til den side, og omvendt med den andre regulatoren. Når justeringen er perfekt, stram den store aksel mutteren sikkert og sette inn splinten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107197.html

Previous:
Next:

motorsykler