Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Rengjør forgasseren på en 400EX

The TRX400EX var en all-terrain vehicle produsert av Honda mellom 1999-2008. De 400EX brukt samme 397 cc, ensylindret motor som brukes av Hondas XR400 dirt bike, som gir nok strøm til å live opp de fleste off-road entusiaster. Imidlertid er 400EX single forgasseren utsatt for tilstopping under lengre tids lagring under off-season. Treskoene er dannet som drivstofftilførselen reduseres til et grønt slam som fyller forgasseren er jets og drivstoff passasjer. Samtlige av ATV fendere og kroppen paneler må fjernes for å få tilgang til forgasseren, som deretter må demonteres for en grundig rengjøring. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker
10 mm socket
pipenøkkel
Tenger
Gass kan
Flat skrutrekker
12 mm open-end skiftenøkkel
7 mm fastnøkkel
Container
Forgasser rensemiddel
Aerosol forgasser renere
Vann
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
1

Park ATV på en flat arbeidsplass og sett på parkeringsbremsen. La motoren avkjøles i minst 30 minutter.
2

Fjern setet og bakskjermen montering, med utgivelsen spaken under høyre side av setet. Løft baksiden av fender oppover, og trekk det mot baksiden av ATV før det kan fjernes helt.
3

Skru av bensinlokket. Trykk ned på midten av gasstanken dekke trimme klipp ved hjelp av tuppen av en stjerneskrutrekker. Trekke alle fire klipp ut av gasstanken dekselet, løft av dekselet av gasstanken. Skru av bensinlokket på plass.
4

Fjern sidepanelene fra begge sider av gasstanken, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Skru begge bolter fra bunnen av front fender under drivstofftanken, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Fjern boltene fra bunnen av begge sider av fenderen ovenfor forhjulene, med en 10 mm stikkontakt og en pipenøkkel. Skyv den fremre støtfanger mot fronten av ATV før det kan fjernes helt.
5

Slå gasstanken ventilknotten til av-posisjon, og trekk bensinslangen ut av ventilen utløp, ved hjelp tang. Hekt montering stropper fra bunnen av bensintanken. Skru av festeboltene fra fronten av tanken, ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Løft bensintanken ut av ATV.
6

Trekk forgasseren avløpsslangen, som ligger på bunnen av forgasseren flottørkammeret, fri fra ATV rammen. Plasser enden av slangen inn i en gass kan, så løsne flottørskål avløp skrue, ved hjelp av en flat skrutrekker. Stram skruen når all bensin har tappet fra forgasseren.
7

Trekk lufteslangen ut av høyre side av forgasseren. Løsne luften boksen kanal og motor inntak klemmer, plassert foran og bak på forgasseren, med en stjerneskrutrekker. Skyv luften boksen duct ut av forgasseren, og dra forgasseren ut av motoren inntak.
8

Fjern strupeventil dekselet fra høyre side av forgasseren, med en stjerneskrutrekker. Løsne gassvaieren låsemutter, ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel, fjern deretter gassvaieren og kabelen enden fra strupeventil. Trekk pustepause slange ut av toppen av forgasseren.
9

Fjern luften cut-off ventil og våren fra høyre side av forgasseren, nær forgasserinntaket, med en stjerneskrutrekker. Fjern flottørkammeret, akselerator pumpedekselet, fjæren og membranen fra bunnen av forgasseren ved hjelp av en skrutrekker.
10

Trekk ledeplaten ut av den sentrale stråle tårnet ved bunnen av forgasseren . Fjern flyte og flyte pin, ved hjelp av en liten trøkk, og løft flottørventilen ut av setet sitt. Skru hoveddysen og nål jet holderen fra sentrale jet tårnet, med en flat skrutrekker og en 7 mm fastnøkkel. Skru den langsomme jet, som ligger i jet godt frem av den sentrale jet tårnet, med en flat skrutrekker.
11

Slå styreskruen under forgasseren uttak, klokken med en flat skrutrekker og telle mengden av omdreininger som lett sete skruen mot forgasserhuset. Skru styreskruen og ta av våren.
12

Place styreskruen, main jet, langsom jet, nål jet holder og flottørkammer i en beholder fylt med forgasseren rengjøringsmiddel i minst én time . Fjerne delene og skyll grundig med varmt vann. Blås trykkluft gjennom dyser og føn delene.
13

Spray forgasseren drivstoff og luft passasjer med en aerosol forgasser rengjøring spray, deretter blåse trykkluft gjennom passasjene. Gjenta etter behov til luft kan passere fritt gjennom alle forgasser passasjer.
14

Sett styreskruen og våren. Drei skruen med klokken til den seter lett, slå deretter skruen mot samme mengde svinger som det tok å feste skruen i trinn 11. Installere nålen jet holder, main jet, langsom jet, flottørventil, float, hvelv og flottørkammer. Reinstallere akselerator pumpen membran, våren og dekke. Installere luft-cut-off ventil og våren.
15

Slip gassvaieren enden inn i forgasseren strupeventil, og trekk kabel låsemutter. Reinstallere strupeventil dekselet. Sett på pust i bakken slange til toppen av forgasseren.
16

Sett forgasseren inn i motoren inntak og presse luften boksen duct på forgasserinntaket. Stram begge klemmene. Skyv ventilen slangen på munnstykket på høyre side av forgasseren.
17

Sett bensintanken, etterfulgt av front fender, sidedeksler og gass tanklokket. Sett tilbake sete og bakskjerm montering på ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111746.html

Previous:
Next:

motorsykler