Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke oljenivået på en 1800 Goldwing

Som den største medlem av Hondas Goldwing motorsykkel serien, er GL1800 en av de mest lett gjenkjennelige touring motorsykler på veien. Dette Goldwing evne til å reise utrettelig langs hovedveier og sideveier er avhengig av en jevn tilførsel av smøreolje, som bør sjekkes ofte. Mens tidligere modeller brukte en vanskelig å finne oljenivåglass, bruker GL1800 en standard peilepinnen plassert på høyre side av motorens veivhuset, forenkle oppgaven. Du trenger
Håndkle eller klut
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en jevn, flat overflate. Løft motorsykkel på midten stå å gi et nivå, presis olje lesing.
2

Start motoren og la den gå på tomgang i fem minutter, slik at oljen på eller nær sin driftstemperatur. Stopp motoren etter fem minutter og slå av tenningen av.
3

Trekk høyre ramme deksel av motorsykkel, dra dekselet tungene ut av rammens gummituter. Sett dekselet til side.
4

Skru peilepinnen fra høyre side av motoren står bak casing. Tørk av peilepinnen med et rent håndkle eller klut og sett peilepinnen helt inn i motoren. Trekk ut peilepinnen igjen, og legg merke til oljenivået er angitt på peilepinnen er bladet. Oljenivået skal være nærmere den øvre merke på bladet. Legg små mengder olje i motoren gjennom peilepinnen hole å heve oljenivået etter behov.
5

Tørk av peilepinnen igjen med et rent håndkle eller klut og sett den inn i motoren. Trekk peilepinnen ordentlig for å hindre den fra å komme løs.
6

Place rammen til høyre dekselet på motorsykkel og trykk tappene inn i rammens gummituter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107087.html

Previous:
Next:

motorsykler