Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan øke Hestekrefter på en Gold Wing

The Honda Gold Wing er uten tvil en av de mest populære touring motorsykler tilgjengelig i dag. Mange deler er tilgjengelig ikke bare å forbedre sin ytelse og håndtering, men også for å forbedre utseendet og komfort av allerede komfortabel maskin. Gold Wing seks-sylindret motor er konfigurert primært få langtrekkende riding behagelig ved å eliminere støy og vibrasjon. Ved handel av disse to aspektene ved håndtering, kan du forbedre Gold Wing ytelse. Du trenger
Low-begrensning eksosanlegg
Høy ytelse drivstoff styringssystem
Høy-flow luftfilter
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en skiftenøkkel for å fjerne aksjen lyddemperen. Lyddemperen beholderen er bolten som er tilgjengelig ved å sette passasjer fothvilere i øvre posisjon. Unbolt dem og skyve dem tilbake av eksosrøret. Utskiftningen skjerf glir på plass og bolter ned i samme posisjon som lager enhet. Bytt fot-og bolter.
2

unbolt setet fra rammen for å få tilgang til ledningsnettet. Drivstoffet styringssystem plugges mellom ledningsnettet og datamaskinen. Fjern minuspolen, deretter bruke en skrutrekker for å frigjøre låsen holder ledningsnettet inn i datamaskinen. Plugg drivstoff ledelse chip inn i datamaskinen, og koble ledningsnettet i brenselet ledelse chip. Sett på minuspolen, deretter bolt setet tilbake på plass.
3

Åpne Gold Wing luftfilter inspeksjonsluke og fjerne aksjen luftfilteret. Utskifting luftfilter slips på plass der de opprinnelige luftfilteret var plassert. Bytt luften renere inspeksjonsluke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110664.html

Previous:
Next:

motorsykler